English Information Hjælp Konkurrence Tilføj/Ret Webside Reklameinformation

 


Games
 
Auktion - Biler - Bolig - Chat - Citat - E·mail - Erotik - Euroinvestor - Film - Formel 1 - Games - Guide - Hit/Skidt - Horoskop - Job - Jokes - Kort  - Loge - Lovefinder - Mad - Mobil - MP3 - Musik - NyhedsBreve - Postkort - Radio - Rejser - Shopping - TV - Venner - Visitkort - Woman - Mere »
JubiiFind e-mailsTelefon oplysningSuper SøgerJubii Shopping

Nyheder
Anmeldelser
Artikler
Snydekoder
Top-10
Om redaktionen

Debat
Kommentarer

Counter-Strike

Demoer
Patches
Trainers
Movies
Game-Gear

Simulationerne slår igen
De bløde strategispil gør klar til at indtage din computer. I løbet af i år får du mulighed for at være både Fidel Castro, Gud, leder af en rumstation, Clint Eastwood i det vilde vest eller Gangster i 30'ernes Chicago.

 

Street Fighter EX3
PS2: Street Fighter er tilbage på PlayStation2 og det er klar til at tage kampen op med Dead or Alive 2 og Tekken Tag Tournament. There can be only one...

Tribes 2
PC: Den næste generation af online-skydespil har Tribes 2 som fakkelbærer, og det er en værdig fakkelbærer. Spillet er ekstremt underholdende, og tilbyder et hidtil uset væld af taktiske muligheder.

The Legend of the Prophet and the Assassin
PC: Endnu et spil har lovet os nye dimensioner i en genre. Se om dette spil reelt har noget at byde på, eller om det er det elendiges dimension som bliver udforsket endnu en gang.

   
Torsdag d. 5. april - 3:27 

USAs justitsminister sigter på spil
0 kommentarer

Branche: Den nye justitsminister i USA, abortmodstanderen og republikaneren John Ashcroft, har fået en god ide. Onsdag fremhævede han i følge Reuters videospil, fjernsyn og et navngivet spil, Dope Wars, som "den voldskultur" der har været medvirkende til en række fatale episoder med skydevåben på skoler i USA.
Spilbranchen ser til, mens de amerikanske politikere fjerner fokus fra hvor enormt nemt det er for skolebørn at få adgang til våben, og peger i stedet på spil og tv som problemets kerne. Det kan der være flere grunde til, men en af dem er nok at det republikanske parti er traditionelt imod love der hindrer borgerne i at købe våben - samtidig er The National Rifle Association en af de mest magtfulde interesseorganisationer i USA.

Onsdag d. 4. april - 19:25 

Xbox udviklingsværktøjer forsinkede
0 kommentarer

XBX: Microsoft havde planlagt at sende den sidste version af udviklingsværktøjerne til Xbox ud i marts måned, men det er ikke sket. De spiludviklere der skal bruge værktøjerne har fået at vide at Microsoft ikke ved, hvornår de kan sende dem ud.
Jo længere Microsoft er om at sende værktøjerne ud, jo længere tager det for spiludviklerne at lave spillene. Netop et stort udbud af spil er Microsoft's mål for lanceringen af Xbox - noget som MS har gentaget igen og igen, ofte med Sony's lancering af PlayStation2 som skræmmebillede for, hvor vigtigt det er at have mange gode spil klar til lancering.
Spiludviklerne har allerede versioner af værktøjerne, det er kun den seneste version der er forsinket.

Onsdag d. 4. april - 15:45 

Tribes 2 kommer på mandag
2 kommentarer

PC: Tribes 2 dukker op i de danske spilbutikker fra på mandag. Tidligere har spillet været sat til udgivelse den 17. april, men det er lykkedes IQ Media at få det sat op så det kan komme i handelen allerede på mandag. Det er jo så også kun en uge efter nogle af de andre lande i Europa.
Vores anmeldelse kalder Tribes 2 for en revolution indenfor online-spil. Se et par billeder ved at klikke på det lille billede til højre - eller forudbestil Tribes 2 hos 2ndgames.dk.

Onsdag d. 4. april - 13:48 

Så er det sæson for ormekur
1 kommentar

PC: Endelig sker det! Efter mange års venten kommer endelig det næste kapitel i en af de mest elskelige spil-serier nogensinde, Worms. Worms World Party er titlen, og der er i sandhed dækket op til fest. Understøttelse af multiplayerspil via både lokalnet og internet, masser af nye missioner og baner, krydret med en bane-editor, så spillerne selv kan designe og dyste på deres baner, samt mulighed for hjemmestrikkede effekter såsom gravstene, lyde, flag, etc. Spillet forventes på gaden til PC og Dreamcast mod slutningen af denne uge.

Tirsdag d. 3. april - 17:09 

Peter Molyneux deler 58 MB visdom ud
7 kommentarer

PC: Peter Molyneux, manden bag Black & White som fra på fredag vil være at finde i enhver dansk spilsamling med respekt for sig selv, har givet et interview til et tysk blad. Det interview foregik på engelsk, og det har de lagt på nettet, alle 58 mb, i en video. Den video kan du finde her.

Flere Nyheder:
Xbox med et online krigs-spil : Tirsdag d. 3. april - 17:05
Dynamix skærer ned efter Tribes 2 : Tirsdag d. 3. april - 17:02
Settlers brøler i verdensklasse : Tirsdag d. 3. april - 15:56

 Nyeste demoer

Star Trek Away Team
Ducati World Racing Challenge
Colin McRae Rally 2.0
SWAT 3: Elite Edition
Oni
Moonshine Runners
Kao the Kangaroo
Tiger Woods PGA Tour 2001
Heist
Typing of the Dead
F1 Racing Championship
Gorkamorka
Giants: Citizen Kabuto
No Escape
High Heat Majoe League Baseball 2002
Kawasaki Jet Ski Racing
Gunman Chronicles
Jetboat Superchamps 2
The Watchmaker
Fate of the Dragon


© Copyright 1995-2000 Jubii
Send kommentarer til Chefredaktør Kim Rom
Ansvarshavende redaktør Martin Thorborg