index.html

Den här filen har följande URL

http://www.geocities.com/einar34/index.html    

en betydelsefull länk är:   http://help.yahoo.com/help/us/geo/gftp/

Det är den 11:e april och jag jobbar med bokföring, moms, skattdeklaration. I går fixade jag datavirusborttagande (successfully)

Jag tar nu och namnändrar index.htm till einess.html ty det är bara dumt ha med oklara filändelser. Det kan bli förbryllande.

Hurusom den här servicen kan användas. Ett litet ? frågetecken ? än så länge. Men när jag trycker på save and cont så förefaller den laddas upp på servern /remote/ dvs nätas direkt och att jag inte har en kopia av filen där hemma på min lilla hårddisk är kanske något som man skulle kunna vänja sig vid. För snabba, meddelanden och för högaktuell information vore det väl idealiskt att hat så här?

Nu klarnar det alltmer. Jag kan nog få användning för denna host /värd/server/ och undrar nu just bara över hur man skulle kunna få med en musiksnutt med en mp3.file

Begränsningen att jag inte så lätt kan use a editor som Josit är väl inget att bry sig om?
Tagga själv eller skriv allt på en rad i ett stycke. Men om jag vill att mr xyz ska läsa mitt budskap. Ja, hur gör jag då. Ska jag gå ut med ett SMS på min mobil - lite konstigt/ovant än så länge. Blir misstänksam när det förefaller så himla lätt. Kan jag lyfta upp budskapen från en främmande dator också?

Avslutar med den adress som jag tror finns till just den här filen: (så du kan kopiera den med http://www.geocities.com/einar34/index.html
Cont.

dreiess.html

det visar sig snart

Exempelvis om css-filer upon denneesserver?


FOTON

Den senare länken var med fetstil

Du kan också få lyssna till vacker körsång


borttogs det finns en Verdi på fil italy Nabucco   (Verdi)

att jag inte vet Va, pensiero. . .


1