index


Svärdsliljan, Naima m.fl.

Did Your Mother Come From Ireland   —   Connie Francis

Locomotion   —   Kylie Minogue

en cykel i vatten vann i fototävlan klickbara Hammarby Hammarbyleden

this document is located at...   URI:   http://w1.861.telia.com/~u86113451/index.html


hel.htm

 

Detta skrivs ner den 3:e juli 2001. Sommaren är här. Kvällarna är ljumma. Vi var på Confidensen, Ulriksdal och såg Folkoperans "Enleveringen ur Seraljen" - en opera av Mozart.

Jag har fått svar från Stadsdelsnämnden på min uppmaning om att fylla på vatten i bassängen i Observatorielunden. Detta skulle, enligt min förmodan, kunna rädda det stora antalet pilträd, omkring 70 år gamla, vilka nu försmäktar i sommarhettan. Det sägs att vatten blir det först nästa sommar. Pumphuset hade varit utsatt för vandaler och reservdelar var det lång leveranstid på. En runda under dagen ger vid handen att man inte har resurser till vanlig ogräsrensning i år heller. Varför uppmanar man inte de närboende att göra ett handrtag.
Speciellt alla de som länge haft A-kassa, borde väl rastas lite grann då och då! (men, så får man väl inte gå omkring och tycka..........)

Får man tycka till om jordgubbarna på Hötorget också? De där hötorgsgubbarna, som man kan få "2 liter för 25 kr"; som smakar gurkvatten men som knallröda lätt lurar till spontaninköp. Tyvärr måste jag konstatera att det är en undermålig produkt. Dessa röda saker borde aldrig ha fått produceras. Under alla förhållanden skulle de kallas för någonting annat än jordgubbar, t.ex. rötorgsgubbar. Finns det ingen odlareförening som reagerar? röda bär som troligen är GMO

catalog      Sitemap