Tirsdag
2002-06-18


Kråkeslottet
På et slitent sted, Kråkeslottet, et stykke utenfor Oslo, har 13 spente nordmenn flyttet inn. De skal puste liv i det forlatte huset og har en uke på seg til klargjøring før de skal åpne dørene for de første overnattingsgjestene. De skal selv fordele oppgaver og legge til rette slik at gjestene trygt kan sjekke inn. Kråkeslottet skal med enkle midler drives som et ”vanlig” hotell gjennom tre måneder.
Men dette er et sted litt utenom det vanlige, det vil nok både hotellbetjening og gjester oppdage. Hver uke må en av deltakerne sjekke ut. Det skjer på ukens direktesending der programleder Halvard Haldorsen inviterer seerne med på avgjørelsen.

Det skjer mye bak lukkede dører...
På Kråkeslottet følger vi utfordringer med å drive hotell, med arbeidsfordeling og samarbeid – det er mange oppgaver som må løses. Hvem tar ansvaret som hotelldirektør, resepsjonist, kokk, servitør og renholder? Hvilke prøver settes de på når nye kresne gjester sjekker inn, med ulike forventninger og sære krav? Det er opp til hotellbetjeningen å sørge for at Kråkeslottet drives slik at de får gjester og sørger for service så de får et minnerikt opphold.

Hvem blir den siste som sjekker ut?
Kråkeslottet er også en konkurranse mellom deltakerne, der en av dem må sjekke ut og forlate Kråkeslottet hver uke. Etter at hver av dem har valgt den de ønsker å sende hjem, gis seerne utfordringen om å si sin mening om valget. Det gjelder å være sistemann - eller kvinne som sjekker ut, for den er sikret en anstendig premiesum. Hvem som må sjekke ut og hvem som blir avgjøres på ukens direktesending.

Publikum kan sjekke inn i TV-serien
For den som ønsker et hotellopphold og en opplevelse utenom det vanlige, finnes muligheten til å sjekke inn på Kråkeslottet. Forutsetningen er at du takler å kunne bli filmet og kanskje komme på TV, for på Kråkeslottet følger kamera med på det som skjer.
Rom må bestilles i forkant på Kråkeslottets bookingtelefon 67 10 55 50.


» Kråkeslottets offisielle hjemmeside


 
 Aktuelt
 Serie
 Sport
   Velg kanal

PARTNERE:
Everyday.com
CDON.com