Start
Introduktion
Historik
Artiklar
Bildbevis
Butik
Forum KSP58
Bli medlem
Länkar
Kontakta oss


KSP58
I tidningar, i böcker, på TV, på radio och på Internet kan man läsa om det fantastiska fotbolls VM som gick av stapeln i Sverige under 1958. Hur väl genomfört det var, både på det organisatoriska planet och på det sportsliga. Sanningen är den att orsaken till denna fascination för detta VM är att hela evenemanget var en komplott iscensatt av allt annat än sportsliga intressen. Alla medier rapporterade om denna förljugna händelse som om det var ett riktigt VM. Enda skillnaden var att detta VM aldrig ägde rum. Kanske på TV eller på radio men där stannar det också. Konspiration 58 har fakta som bevisar att detta VM i minsta detalj var en av sporthistoriens största komplotter.
Föreningen konspiration 58 (KSP58) grundades strax efter det påstådda fotbolls VM:et 1958.Sveriges påstådda landslag.

Evenemanget påstås ha ägt rum i Sverige under sommaren 1958. Föreningens grundare (se intill) Bror Jacques de Wærn knöt en kärna av ett 20-tal likasinnade till sig som under de första tio åren styrde och byggde upp denna organisation. Bror, som idag fungerar som KSP 58:s chefsideolog, satt som ordförande de 14 första åren. Olof Arnell tog 1972 över ordförandeklubban och han sitter än idag.
Sedan föreningens skapande har medlemsantalet ökat för varje år. I och med denna nya Internetsida, som vi är väldigt stolta över, har medlemsantalet ökat otroligt mycket. På sidan kan du studera bildbevis, läsa artiklar, komma i kontakt med oss, köpa KSP-prylar osv. En större del av sidan är dock för medlemmar. Så vi ser gärna att du blir medlem och då kan ta del av stora mängder material om detta lögnens evenemang.

Hör gärna av dig till oss oss om du har några frågor.Bror Jacques de Wærn


Vår grundare
Bror Jacques de Wærn grundade 1959 föreningen Konspiration 58. Som många andra såg Bror snabbt genom denna rökridå och började genast forska i detta evenemang. Inom kort hade föreningen bevis nog för att kunna påstå att VM 1958 var ett av sportvärldens svarta får.
Bror Jacques satt som ordförande fram till 1972 och är idag föreningens chefsideolog. 1998 kom han ut med sin första bok i ämnet. ”The Football Conspiracy” är såld i många exemplar i Sverige och utomlands.
Bror Jacques första offentliga framträdanden i andra sammanhang än KSP58 gjorde han i TV-succén 10000-kronorsfrågan på 60-talet där han två gånger vann i ämnet nordisk mytologi.
Vid sidan om sitt arbete som arkivarie har han ägnat all sin övrig tid till att skingra molnen och föra ut sanningen om fotbolls VM 58.


Läs mer om Brors bok