Lørdag
2002-11-02


Kaos med Molly
Stakkars tenåringen Molly Stage. Hun gjør sitt beste for å overleve hverdagen med sin helsprø familie, men det er ikke bare lett. Mamma Mary er bare velmenende, men kommer alltid med håpløst dårlige råd. Pappa Jerry har bare én lidenskap i livet, og det er å være trener for fotball-laget der Molly spiller. Den ene broren, Grant, drømmer om å bli kristen-rocker, mens storebroren Rick allerede har opparbeidet et kriminelt rulleblad. I tillegg har vi de to elleville tvilling-søstrene Mindy og Cindy som fordriver tiden med å helle frokostblandinger over hodene på hverandre. Og som ikke det var nok; Molly må også streve med den senile bestemoren Harriet, som til stadighet gjemmer rå mat på upassende steder rundt i huset, og den forskrudde bestefaren Fred, som misliker det meste. Molly prøver å være som tenåringer flest. Hun opplever vennskap, forelskelser, flauser og sjalusi, på lik linje med de fleste andre jevnaldrende. Men med Molly er det alltid duket for ekstra fartsfulle og komiske situasjoner, ikke minst på grunn av hennes noe uvanlige familie… Suzanne Martin, som står bak serien, har visstnok uttalt at rollefigurene i familien Stage er basert personene i hennes egen familie. Hvis det stemmer, så fortjener hun all vår sympati.Denne ukens episode(r):

28/10 16:00
Jerry prøver å spleise Molly med en avgangselev som jobber på kontoret hans. Molly har på sin side kastet øynene på en student fra England. Harriet spør Grant om han kan lære henne å spille gitar. Rick er i gjeldstrøbbel med en bookmaker.

1/11 19:00
Jerry går med på å huse en utvekslingsstudent fra Brasil når han finner ut at hun spiller på det brasilianske OL-landslaget i fotball. Molly er lei seg fordi hun ikke kan gå på fest med Nick fordi han skal holde en klaverkonsert.

Original tittel: Maybe it's Me
Kategori: Serie
Genre: Komedie
Land: USA
Fra: 2001
I rollene: Julia Sweeney (Mary Stage), Reagan Dale Neis (Molly Stage), Patrick Levis (Grant Stage), Andrew W. Walker (Rick Stage), Daniella Cantermen (Mindy Stage), Deanna Cantermen (Cindy Stage), Vicki Davis (Mia Lieber), Fred Willard (Jerry Stage), Dabbs Greer (Fred Stage), Ellen Albertina (Harriet Krupp) m. fl.
TV3: 1/11 19:00, 4/11 16:00, 8/11 19:00, 11/11 16:00, 15/11 19:00


 
 Aktuelt
 Serie
 Sport
   Velg kanal

PARTNERE:
Everyday.com
CDON.com