www.pczone.nlwww.playnation.nlwww.gamequest.nlwww.dvdnation.nl
Welkom op de website van PC Zone Benelux, de digitale add-on voor je favoriete magazine.

Om gebruik te maken van de extra mogelijkheden van onze website moet je je aanmelden voor een login. Heb je een login, dan kun je hier inloggen.

12 nov 18:44 - NVIDIA en APG8x (3 reacties)
12 nov 18:41 - Medal of Honor Allied Assault Spearhead versche... (3 reacties)
11 nov 21:00 - Stunt filmpjes van Battlefield 1942! (7 reacties)
11 nov 19:08 - C&C : Generals previews en shots! (4 reacties)
11 nov 18:28 - Realistisch vliegen met X-Plane (3 reacties)
  8 nov 18:13 - Unreal 2 preview en screenshots! (15 reacties)
  7 nov 00:50 - Return to Castle Wolfenstein Patch 1.4 (3 reacties)
  6 nov 21:21 - Doom III Alpha Code (45 reacties)
  6 nov 20:06 - Virtuele werelden worden volwassen (9 reacties)
  6 nov 02:23 - Slimme tanks... (15 reacties)
meer headlines

Hot news!
  8 nov 18:13 - Unreal 2 preview en screenshots! (15 reacties)
  6 nov 21:21 - Doom III Alpha Code (45 reacties)

NVIDIA en APG8x
12 november 18:44 door 

De site Hardware Accelerated heeft een Q&A gehad met NVIDIA's David Kirk, de man die verantwoordelijk is voor alle technische ontwikkelingen van NVIDIA. Ze hebben het over de nieuwe nForce, AGP8x en over de moeilijkheden die programmeurs hebben met het werken met DirectX 8. Verder wordt Kirk ook gevraagd hoe men bij NVIDIA met de concurrentie omgaat. Het hele interview kan je hier lezen.


plaats reactie bekijk reacties [3]

Medal of Honor Allied Assault Spearhead verscheept
12 november 18:41 door 

Na de vele trailers, screenshots en de twee demo's is het dan nu eindelijk tijd voor het echte werk. Electronic Arts heeft namelijk bevestigd dat Medal of Honor Allied Assault Spearhead is verscheept naar de Noord-Amerikaanse winkels. Dit betekent dat de gamers aan de overkant van de grote plas waarschijnlijk nog even moeten wachten voordat ze hun handen kunnen branden aan dit gloeiende schijfje met daarop de expansion voor een van de meest populaire games van 2002, Medal of Honor Allied Assault. De prijs in Amerika zal $29.99 bedragen, wat in euro's ongeveer hetzelfde bedrag is, hoewel het bij sommige zaken in Nederland zelfs voor € 24,95 over de toonbank gaat na voorinschrijving.  

plaats reactie bekijk reacties [3]

Stunt filmpjes van Battlefield 1942!
11 november 21:00 door 

Koin, van de Battlefield 1942 clan Northern Brigade, heeft sinds de release van Battlefield 1942 niet stil gezeten! Zo heeft Koin pas geleden nog een 20 mb wegende film gemaakt waarin de meeste bizarre stunts worden uitgevoerd! Maar vandaag is zijn laatste film uitgekomen, die maar liefst 42 mb groot is. Het betreft hier een film waarin 1 Russische held vecht tegen een compleet leger van Duitsers, met misschien een kleine knipoog naar de bioscoop film Enemy at the Gates. Neem een goede DivX player of plugin and ga lekker achterover hangen.

De oude stunt film van 20 mb download je hier.
De nieuwe helden film, van 42 mb vind je hier.


plaats reactie bekijk reacties [7]

C&C : Generals previews en shots!
11 november 19:08 door 

Na de afgelopen pers-preview van Command and Conquer : Generals gehouden op Electronic Arts Pacific stromen de previews op het net. Zoals op Bluesnews te lezen viel vandaag neemt het aantal previews nu sterk toe. Voor die bezoekers onder jullie die alles wat met Westwood's nieuwste telg in de real-time strategy wereld die Command and Conquer heet, C&C : Generals,  te maken heeft willen zien, is hier een rijtje previews te vinden met nieuwe informatie en screenshots.  

Starcraft Legacy
Loadedinc
PC Gameworld

plaats reactie bekijk reacties [4]

Realistisch vliegen met X-Plane
11 november 18:28 door 

Alhoewel niet even bekend als bijvoorbeeld Microsoft Flight Simulator, wordt X-Plane door vele mensen toch gezien als de meest realistische flight simulator die er op de markt is. En dat moet de hele wereld weten, lijkt men bij Laminar Research, de ontwikkelaar van de game, te hebben gedacht. Daarom is er sinds kort een demo van X-Plane te downloaden om zo de nog vele ongelovigen te bekeren. De demo weegt een volle 121 mb en is te downloaden van onder andere Gamer's Hell en van de officiele site van de game. Wat de meeste gamers zeker zal aanspreken is de mogelijkheid om zaken als eigen vliegtuigen, scenario's en andere dingen voor X-Plane te maken, dit allemaal met volledige ondersteuning van Laminar Research. Als je geen zin of tijd hebt om zelf aan de slag te gaan maar wel nieuwe vliegtuigen, scenario's, geluiden en objecten wilt hebben kom je ook volledig aan je trekken. De X-Plane community heeft namelijk een ruim aanbod.

Overigens is de demo ook voor de Macintosh beschikbaar. Mirrors voor deze versie kunnen ook op de officiele site worden gevonden.


plaats reactie bekijk reacties [3]

Unreal 2 preview en screenshots!
8 november 18:13 door 

Homelanfed komt vandaag met een preview van Unreal 2 dat ontwikkeld wordt door Legend Entertainment (LE). Na een bezoekje te hebben gebracht aan een hotelkamer niet ver verwijderd van de studios van LE, verhaalt John Callaham van Homelanfed over de nieuwste episode in de alom geprezen Unreal wereld van Epic Games. Verschillende zaken passeren de revue, zoals het afscheid van LE-medeoprichter Mike Verdu (die naar Electronic Arts overstapt), het hoe, of en waarom van een single-player-only game, en de eerste impressies na het spelen van de beta versie. Als bonus kun je dan nog eens 10 extra screenshots vinden. Zoals bijvoorbeeld deze!

plaats reactie bekijk reacties [15]

Return to Castle Wolfenstein Patch 1.4
7 november 00:50 door 

Op de officiële website van Return to Castle Wolfenstein is de nieuwe patch beschikbaar voor versie 1.33 naar 1.4. Naast de kleine technische updates zijn er ook een aantal nieuwe features toegevoegd. Ten eerste heb je de optie om je wapen automatisch te laten herladen en is de snelheid van de automatic download een stuk omhoog gegaan. Daarnaast zijn er nog een aantal opties waarvan de server administrators kunnen genieten, zoals een variabel voting menu en de mogelijkheid om fast revive voor de medics in het menu aan of uit te zetten. Voor de volledige veranderingen volg je even deze link waar je alle details kunt nalezen. Voor de echte RtCW freaks is er helaas 1 nadeel, tot nu toe is het nog niet mogelijk om in versie 1.4 ASCII figuren te gebruiken in je nickname, hopelijk komt daar (voornamelijk voor de vele RtCW clans) nog verandering in.

Je kunt links om deze patch te downloaden o.a. op deze pagina van de officiële site vinden.

Opmerking: Wanneer je de Game of the Year editie van RtCW hebt, dien je de 1.4 Lite update te downloaden en niet de full update!

 


plaats reactie bekijk reacties [3]

Doom III Alpha Code
6 november 21:21 door 

...is een gevoelig onderwerp binnen de gamewereld. Iedereen weet het zolangzamerhand wel: de Doom III E3 alpha code is uitgelekt via in duisternis gehulde kanalen. iD software was furieus en heeft duidelijk gemaakt bij monde van een post op SlashDot door John Carmack zelf dat zij niet achter het uitlekken zitten . Vervolgens benadrukt iD dat de code op geen enkele manier laat zien hoe het spel er uiteindelijk zal uitzien of zal draaien. De vraag blijft : wie is verantwoordelijk? CNN's Chris Morris schreef vandaag een artikel over dit schandaal, en behandelt naar aanleiding daarvan de impact die de Piraterij op de software industrie heeft.

plaats reactie bekijk reacties [45]

Virtuele werelden worden volwassen
6 november 20:06 door 

Met de komst van steeds meer massale online werelden doen alledaagse problemen daar hun intrede. In een interessant artikel op Wired worden de economische en politieke structuren binnen de Massive Multiplayer Online (role playing) Games (MMORPG)  onder de loep genomen. Veel van de bekende "werkelijke" economische problemen komen ook tot uiting in de MMORPGs. De oude virtuele systemen zoals "Dood-een-beest-en-ontvang-je-5-goudstukken" hebben deflatie van verkoopwaar binnen deze werelden tot gevolg, een probleem dat door het invoeren van maatregelen geleend van de echte wereld te lijf wordt gegaan. De eerste economisch-wetenschappelijke studie ooit naar een virtuele economie is een feit en neemt de economie in de Everquest wereld Norrath als onderwerp. De verwachting van de auteur is dat in navolging van het ontstaan van "echte economie" ook "Spelers Parlementen" hun intrede zullen doen in de MMORPGs. Met virtuele stemhokjes?

plaats reactie bekijk reacties [9]

Slimme tanks...
6 november 02:23 door 

Daar het merendeel van ons zich heeft gestort op Wereldoorlog II games, waarin historische voertuigen het strijdtoneel domineren, zijn we geneigd te vergeten waar het moderne wapentuig tegenwoordig toe is staat is. Zo blijkt uit een onlangs vrijgegeven rapport dat de Amerikaanse landmacht experimenteert met “smart tanks” Deze tanks hebben een behalve een moeilijk doordringbaar pantser, een speciale coating, gebaseerd op nano-technologie. Deze nano-coating moet straks in staat zijn om zwakker plekken in de bepantsering van tanks, maar ook helikopters en andere voertuigen op te sporen en deze automatisch te repareren. Dit repareren gebeurd door microscopisch kleine machientjes die collectief de zwakkere plekken te lijf gaan. Toekomst muziek? Niet volgens BBC News.

plaats reactie bekijk reacties [15]

Problemen met de website? Vragen over de website? Mail de WebMaster.
Voor PC Zone abonnement vragen klik je hier en voor klachten hier.
© HCC Games B.V. 2002. Alle rechten voorbehouden.