SL De Rien Carioso xx
"Roosa"

 

rotu: engl. täysiverinen
sukup.: tamma
synt.aika: 26.3.2002
väri: mustankimo (?)
merkit: -
säkä: 161 cm
koulutus: Ko He C, Re 80 cm

kasvattaja: Sprietland
omistaja: Sandin Virtuaalisiittola
ex-om.:
mirzu

   
Tarhassa Cari on kuin isokin pyörremyrsky. Hetkeäkään tamma ei paikallaan pysy vaan koko aika pyöriskelee ympärinsä ja piehtaroi maassa. Kiva sitten hoidella kun tarhasta hakee, kun tamma on ihan mutanen :) Tarhan vieressä menee pieni tie ja jos sitä pitkin tulee auto, niin Cari siinä laukkailee vieressä ja katselee muiden menoa tallin pihassa. Todella arvaamaton ja vilkas hevonen.

Ratsastettaessa Cari on todella arvaamaton. Koskaan ei voi tietää mitä tamma seuraavaksi keksii. Pitää vain pitää tamma työn touhussa ettei se kerkeä keksimään kaikenlaista. Maastoon ei kannata yksin varsinkaan tämän kanssa lähteä, voi lähteä alta mitä ihmeellisistä töistä. Kentälläkin koko aika katselee joka puolelle jos vaikka siellä olisi jotain mielenkiintoisempaa kuin se mitä juuri parhaillaan tehdään. Maneesi taitaakin olla ainoa paikka, jossa voi luottaa ettei Cari lähde alta ollenkaan pois. Kuumenee koulu harjoitellessa varsinkin todella nopeasti ja on melkein mahdoton pidätellä. Esteillä (ihme kyllä) ei ole niin kamala jyrä, onneksi :)

Tallissa tamma tahtoo kaiken tapahtuvan nyt ja heti. Jos ruoka tulee hetkenkin myöhässä, niin heti aloitetaan kamala hirnuminen että 'missä minun ruoka viipyy, täällä on iso nälkä!'. Caria hoitaessa pitää se sitoa kiinni, sillä sillä on paha tapa maistella hoitajan vaatteita. Ensin katselee suklaanruskeilla silmillään ja sitten iskeekin jo hampaansa takin hihaan. Jos löydät sen herkän kohdan korvan takaa (josta se rakastaa rapsutusta), voi se olla kuin pienen pieni enkeli. Todella persoonallinen tamma siis :)

Jälkeläiset:

?.6.2002 t. MH Dynamite xx (i. Laakson Haunting xx)

Kisatuloksia:

12.5.2002 YT Ulpukka 30-50 cm 5/8
12.5.2002
YT Ulpukka 50-80 cm 3/11, 25 v€, ruusuke
1.6.2002
Kilpatalli Dream Horse 90-110 cm 19/30

 

i. Sprietland´s Basic Instinct xx Baloubet
Fleeting Memory
e. Sprietland´s Double Life Double Trouble
Dorouble

Kuvat © Superior Equine Sires
Taustat © Johanna