Muistoissmme

Kaikkia emme voi luonamme pitää aina, niin ikävää kuin se onkin.
Tämä sivu on pyhitetty kaikille poisnukkuneille ystävillemme joita kaipaamme.

sh-t. Kuujärven Kaunis Veera (ktk III)


s. 30.3.2001, k. 10.12.2002, 25-vuotiaana

Veera, ensimmäinen ja rakkain kasvateistani nukkui ikuiseen uneen rauhallisesti aamuyöstä omassa karsinassaan vanhuuden uuvuttamana. Ikuisesti muistan sinut rakas voikkoni, kiitoksia että olit luonani näinkin kauan! Veeran omille muistosivuille


s. 19.11.2001, k. 3.9.2002, 9-vuotiaana

Demin päivä alkoi ihan normaalisti mutta aamutarhauksessa tamma säikähti jotain, riuhtaisi itsensä irti taluttajan otteesta laukaten kovaa vauhtia karkuun. Jostain tietämättömästä syystä tamman takajalat pettivät alta yhtäkkiä ja kovan vauhdin seurauksena toinen takajalka meni poikki. Eläinlääkäri määräsi tamman heti lopetettavaksi koska sillä oli suunnattomia kipuja eikä jalkaa olisi saatu enää kuntoon. Demiä jäivät kaipaamaan Katin lisäksi kaikki tallin henkilökunta sekä muut hevoset.

 

sh-t. M.L. Juhlan Toive (ktk III, 63p.)

s. 18.6.2002, k. 25.8.2002, 17-vuotiaana

Juhla nukkui pois luoltamme äkillisesti, yllättäen nousseen kuumeen takia. Vanha tamma ei enää kestänyt kuumetta :( Juhlan kanssa vietin 11 ihanaa ja opettavaista vuotta joita en tule ikinä unohtamaan! Juhlaa jäin kaipaamaan minä ja lisäkseni Juhlan ensimmäinen tytär sekä paras ystävä Veera. Nuku rauhassa rakas liinakkoni!

i. Juhla Herra ii. Herra Hippiäinen
ie. Ulpukka
e. Toiveen Toivotyttö ei. Toivoton
ee. Pikku-Liisa

 

 


s. 27.8.2002, k. 4.8.2002 14-vuotiaana

Muppe menehtyi 4.8.2002 pahaan ähkyyn jonka syytä ei tiedetä. Kaipaamaan jäivät kaikki jotka orin tunsivat, tämä persoonallinen ja sympaattinen ruuna olisi ansainnut vielä monta vuotta maanpäällä...

 


s. 12.7.1999, k. 24.6.2002 17-vuotiaana

Petra oli ensimmäinen hoitoponini ja ensimmäinen oma ponini joka opetti minulle paljon ja jonka seurasta sain nauttia kokonaiset 11 vuotta. Petra oli todellinen teräsmamma ja jaksoi aina tehdä kaikkea enemmän, mitä edes häneltä pyysin, mutta voimat eivät sitten enää kestäneetkään viimeisen varsan synnytyksen jälkeen ja kun kaunis risteytysponitamma Kuujärven Pearl näki ensimmäisen kerran maailman valon, henkäisi Petra viimeisen henkäyksensä pää minun sylissäni.

i. My Papa ii. Passion
ie. Rosalii
e. Petriina ei. Warrior
ee. Red Tulip

 


[takaisin]