virtuaalihevonen - a virtual horse

Fiin Je Ne Comprends Pas ox
"Jere"

Kuvia klikkaamalla näet ne isompina.


rotu:
arabialainen täysiverinen
sukup.:
ori
synt.aika:
22.10.2001
väri:
rautias
merkit:
laukki, sukat oej vtj, puolisukat vej otj
säkä:
152 cm
koulutus:
Ko He A, Re 100 cm

kasvattaja: Lara Jokela
omistaja:
Sandi


Jälkeläiset:

1.4.2002 t. Kuujärven Amazing Coctail (e. Fiin Delilah)
15.5.2002 t.
Kuujärven Violet (e. Fiin Delilah)
? t. AM Santa Dorothy (
e. Shenia Mona ox)

Kisatuloksia:

18.5.2002 ERJ-estekisat Picabo 80-100 cm, 2/40
21.7.2002
matkaratsastuskilpailut 20 km, 4/8
27.7.2002
ERJ-estekisat Picabo 90 cm, 11/40

Näyttelytuloksia:

-

 
Jere on tempperamenttinen ja tulinen, ei tosiaan mikään pullahevonen. Karsinassa hoitaessa se on parasta laittaa kiinni, sillä ohikulkevat hevoset saavat Jeren valloilleen. Ilkeä se ei ole eikä tahallaan vahingoita ihmisiä, mutta se ei tule toimeen muiden hevosten kanssa. Jere tarvitseekin rauhallisen ja syrjäisen karsinapaikan samoin kuin tarhan ettei sen suotta tarvitse stressata muiden hevosten takia. Muuen Jere on ihan mukava käsitellä, ei ryntäile taluttaessa ja suhtautuu kuljetuksiin kuin maailman arkisimpaan asiaan.

Kisoissa Jere on omiaan, se hyppää hyvin ja on näyttävä kouluratsu. Jeren askelet ovat ilmavat ja pehmeät, lisäksi Jere tottelee hyvin pieniä apuja joten kouluradoilla se on kuin kotonaan. Kuitenkin sillä on hyvä hyppytekniikka joten ori sopii kumpaan lajiin tahansa. Kisoissa on parasta kiinnittää punainen rusetti Jeren häntään vaikkei se välttämättä potki vieraita hevosia, mutta sen avulla muut pysyvät kauempana eikä Jere pääse hermostumaan. Näyttelyissä Jere käyttäytyy nätisti ja esiintyy mielellään.

Oikeastaan minun ei pitänyt edes arabioria hankkia - niitä kun on tallissa kaksi jo ennestään. Sitten huomasin Jeren olevan myynnissä ja melkein kuukauden odottelin että joku sen olisi ostanut, joku jolla ehkä olisi sille vielä enemmän aikaa ja käyttöä kun minulla. Kohtalo kuitenkin määräsi toisin ja viimein tämä upea ori asteli talliini. Olen oria ihaillut jo kauan, erityisesti pidän sen suvusta. Jeren isä on kiistatta virtuaalimaailman hienoimpia oreja, emä taas on yksi tammoista joita mielelläni näen hevosteni suvuissa.sukutaulu:

i. Ch Sunflower's Al Sheik ox Ktk. II-palk. 80 p. < ii. -
ie. -
e. Crystal ox Ktk. III-palk. 56 p. < ei. Cruel ox
ee. Diamond ox

Kuvat © Russian Horses