Mandag
2003-03-17


Oz - livet bak murene
Velkommen til fengselet Oswald Maximum Security Prison – bedre kjent som Oz. Bak murene finner vi forsøksavdelingen Emerald City, som ved første øyekast ikke minner om et fengsel i det hele tatt. Her er nemlig alt rent, velholdt og moderne. Den ideologiske fengselssjefen Tim McManus kjemper for å gi de innsatte en ny start på livet, men det er ingen lett oppgave. For livet bak murene er en kamp for å overleve. Narkotika, vold, rasehat og frykt preger miljøet, men McManus gir ikke opp. Han har en urokkelig tro på at de innsatte kan omvendes til redelige mennesker og gi livet en ny sjanse. Serien er produsert av den Oscar-belønte regissøren Barry Levinson. Levinson står bak kritikerroste filmer som ”Rain Man”, ”Good Morning, Vietnam” og ”Bugsy”.Denne ukens episode(r):

18/3 23:55
Said kommer seg etter hjerteanfallet, og sverger hevn mot Huseni Mershah, som snudde Said ryggen når han holdt på å dø. Groves er imponert over den styrke som Said viser, og bestemmer seg for å drepe Glynn i hans ære, men uheldigvis stikker han ned en betjent isteden. Groves dømmes til døden, og velger å bli skutt. Beecher hevner seg endelig på Schillinger.

Original tittel: Oz
Sesong: 1
Kategori: Serie
Genre: Drama, Krim
Land: USA
Fra: 1997
I rollene: Kirk Acevedo (Miguel Alvarez), Adewale Akinnuoye-Agbaje (Simon Adebisi), Ernie Hudson (Leo Glynn), Terry Kinney (Tim McManus), Rita Moreno (Sister Peter Marie Reimondo), Harold Perrineau (Augustus Hill) m. fl.
TV3: 18/3 23:55, 25/3 22:30


 
 Aktuelt
 Serie
 Sport
   Velg kanal

PARTNERE:
Everyday.com
CDON.com