|| virtuaalihevonen ||
|| a SIM-game horse ||


Varjoton Varjo 1.23,1akp - 1.24,0kp - 1.26,9mke

irtoSERTi x 2, LKV2 x 3, LKV4, LKV5, KUMA x 4, JS x 6
VRERn suosittelema jalostusori
~Siittola Livskraftin toukokuun sh-ravuri~
Omaa tällä hetkellä 27 VRERn rankingpistettä


© Anni Lehto || Kippis || Kipsu

Kuvia alas asti, kannattaa katsoa!

  Rekisterinumero: SHRo-015
  Käyttö: ravuri || montératsu || siitosori, treenataan tietenkin myös selästä
  Lempinimi: Varjo
  Sukupuoli: ori
  Rotu: suomenhevonen
  Väri ja merkit: vprt, lsi, lnn
  Säkäkorkeus: 155 cm
  Syntynyt: 15.06. [12-vuotias, ikääntyy miten sattuu]
  Enn.: 1.23,1akp || 2600m - 1.24,0kp || 2600m - 1.26,9mke || 2100m
  Vs. 35 776 ve [eli huimat 214 656 vmk]
  Muut voitot: loimi x 4 (mm. "Voittanut Loimussa 28.08.02"), riimu, seppele, ruusuke x 2, pokaali x 2, valittiin Siittola Livskraftin toukokuun sh-ravuriksi
  Kasvattanut: I. Hämäläinen, Iisalmi
  Edellinen omistaja: J. Meriluoto, Kouvola
  Omistaa: Sanna ja Anni || Legend Fairy's Stable
  Kotitalli: Legend Fairy's Stable
  Valmentaa ja hoitaa: Riikka sekä Juha || Legend Fairy's Stable

  Historia:
  Varjo tuli tallille heti tallin perustamisen jälkeen (talli aukaisi ovensa 05.12.2001 ja Varjo haettiin talliin heti seuraavana päivänä kuljetusvaunulla) hyvältä tuttavalta, jolla ei enään riittänyt aikaa ja rahaa oriin temppuiluihin, sillä silloin Varjo oli mahdoton käsiteltävä. Se vain puri ja potki, tuli aidoista läpi ja veti taluttaessa taluttajaa pitkin pitäjiä sekä vihasi verisesti etenkin miehiä, mutta tähän vihaan emme ole vieläkään saanut vastausta. Nykyäänkin vähän aristelee jos tulee joku vieras ukko taputtelemaan.
  Takaisin asiaan, eli Varjo aloitti täällä meillä hiljalleen kilpailemisen tallille tultuaan ja oli silloin 5-vuotias. Tätä ennen, siellä kasvattajan luona, oltiin oriitta yritetty viedä radoille usempaan kertaan, mutta orii veti vain jokaisesta ravista hylsyjä ja laukkoja. Sijoituksia ei niiden kahden kauden aikana, jota kasvattaja yritti oria kilpailuttamaan, tullut kertaakaan ja koelähtökin piti uusia joka vuosi. Tämä oli varmasti viimeinen piste edellisen omistajan kärsivällisyydellä, jonka tähden Varjo myytiin meille alle teurashinnan.
  Nyt Varjo on kilpaillut ansiokkaasti seitsemän kautta, sijoittuen aina välillä palkintosijoille ja tietenkin myös joskus sinne häntäpäähän. Laukkahylkäyksiä ei ole enään tullut niin paljoaa (vaikka niitäkin tietenkin aina välillä), jonka tähden oriin kasvattaja ja myös tämä entinen omistaja ovat himoinneet moneen otteenseen Varjoa takaisin talliinsa, mutta eihän me tätä kultakimpaletta myydä, vaikka kuinka kirveellä uhattaisiin. :)
  Ajatuksena on, että Varjoa kilpailutetaan niin kauan kuin kunto ja ikä sallivat. Iän puolesta voimme kilpailla siis enään kaksi kautta (eli pitää lopetella kun Varjo täyttää 14-vuotta. Sääli kun Varjo on kuitenkin niin valtava persoona ja loistava kisahevonen, jonka kanssa on mahtava tehdä yhteistyötä. :)
  Montéa ja kärrilähtöjä juostaan vaihtelunvuoksi vuorotellen ja vähän tallien ravien lähtöjen tarjonnasta riippuen. :) Molemmissa Varjo kun sattuu olemaan kohtalaisen hyvä taidoiltaan, vaikka juokseekin hyvin silloin kun häntä sattuu huvittamaan ja vähän huonommin silloin kun ei huvita.

  Suku:
  Varjosta ei sukunsa kannalta odotettu tälläistä nousevaa tähteä, mutta ehkä Varjo oli sellainen ruma ankanpoikanen, joka kuitenkin puhkesi kukkaansa ihan tuurilla tänne meille tultuaan, vaikkakin tähän täydelliseen kukkaansa vasta parin kisakauden (huiman kokemuksen ja taidon saamisen) jälkeen. :)
  Varjottoman Varjon isä on radoilla kokonaiset kolmetoista vuotta kisannut menestysori Varjo, jonka tilille kertyi kuitenkin lupaavan alun jälkeen vain 20 000 ve (noin 120 000 vmk) ja ennätykseksikin 1.24,4. Varjo joutui lopettamaan kilpailemisen 13-vuoden iässä revähtäneen hankositeen tähden, joka ei ottanut vuodenkaan jälkeen parantuakseen, jonka tähden orii myytiin siitosoriksi orikeskukseen, jossa Varjo kuitenkin nukkui pois 17-vuoden iässä. Varjo jätti jälkeensä 25 jälkeläistä, joista ikävä kyllä on elossa vain 15. Varjoton Varjo oli yksi Varjon menestyneimmistä jälkeläisistä ja se on aika paljon, se. ;)
  Varjottoman Varjon isänpuolelta löytyy myös muita suuria nimiä virtuaalisen ravikansan suomenhevospuolella, kuten esimerkiksi Varjopuoli (1.26,1), Ilotulitus (1.24,3) ja Rohkeus (1.25,1).
  Varjottoman Varjon emä on ei-niin-menestyksekäs Ruusu-Tähti, joka kilpaili vain pari kautta ennenkuin siirtyi pelkästään siitokseen. Ennätykseksi jäi 1.33,2 ja voittosummaksi 10 000 ve (eli 60 000 vmk). Ruusu-Tähti joutui lopettamaan kilpailu-uransa vakavan keuhkovian takia ja tamman jaloissakin oli aika paljon sanomista ihan syntymästä alkaen. Ruusu-Tähti lopetettiin vuoden -01 lopulla, mutta tamma jätti kuitenkin jälkeensä 13 jälkeläistä, joista 8 oli Varjottoman Varjon isän, Varjon, jälkeläisiä. Varjoton Varjo on Ruusu-Tähden jälkeläisistä ehdottomasti menestyksekkäin.
  Ruusu-Tähden suku ei muuten ollut kovinkaan hyvätasoinen ja ainoa nimi, josta voidaan sanoa että hevonen oli menestynyt raviradoilla, oli Ajankohta (1.27,4), joka on ikävä kyllä Varjottoman Varjon sukun muiden hevosten tavoin siirtynyt vehreimmille laitumille.

  Luonne:
  Vanhemmiten rauhoittunut, joten voisi sanoa että Varjo on oikea nallekarhu. :)
  Pysyy karsinassaa kiltisti, vaikka hoidettaisiin karsinan ovi sepposen selällään. Oikeastaan on paljon rauhallisempi silloin kun näkee käytävälle ja voi tarkkailla tallin tapahtumia. Karsinan oven ollessa kiinni, on vähän levottomanpi, vaikka pysyykin paikallaan hoidon ajan. Nauttii pitkästä ja rentouttavasta harja-tuokiosta valtavasti. :D
  Taluttaessa kulkee nätisti niin pienemmillä kuin isoimmillakin ihmisillä lainkaan temppuilematta. Jos Varjo haluaa lisätä vauhtia, hän alkaa heittellä päätään ylös ja alas niin kauan, kunnes taluttaja tajuaa lisätä vauhtiaan. Loogisesti vähän machoilee tammoille niiden kiima-aikoina, mutta pysyy silti hyvin käsissä. :D
  Nostaa joka jalan nätisti valmiiksi ylös ja pitää niitä ylhäällä niin kauan kuin tarvitsee laskematta kertaakaan tänä aikana jalkaansa maahan (varpaillesi tai lattialle) tai painoaan kokonaan käsiesi varaan.
  Helppo kengittää ja eläinlääkärinkään touhuja ei Varjo enään kavahda.
  Käytävällä pitkään Varjoa seisottaessa, saattaa ori vähän tylsistyä ja alkaa sen tähden hieman lattioita kuopia, mutta muuten todella hyvä käytöksinen vanha herra.
  Varjo viettää yksin (omassa tarhassaan) aikaansa makoilemalla tai syömällä mehukasta ruohoa tarhan varjoisammassa kohdassa. Joskus saattaa kävellä varjostaan aidalle katsomaan kun tarhan lähellä tapahtuu liikettä, mutta useimmiten Varjo vain tyytyy tarkkailemaan tilannetta etäältä.
  On siis todella kiltti (ei pure tai näyki edes mahavyötä kiristäessä eikä vattuuntuessaan tarjoa edes takapuolta. Varjo on siis uhittelun jättänyt vähemmälle), mutta siltikään Varjo ei ole kokemattomien hevonen. Johtuu varmaankin siitä, että kotona lepsuja köpöttely lenkkejä ajellessa ori panostaa kovasti siihen että liikkuu mahdollisimman laiskasti ja haluttomasti eteenpäin. Ei paina ohjille ja kuuntelee kuitenkin tästä laiskottelustaan huolimatta kokoajan tarkkaavaisesti ohjastajansa antamia ohjeita. Reipastuu aina normaaliksi vain kotiinpäin palatessa. :)
  Tekee aina parhaansa radalla ravaten useimmiten tukkatakana maaliin saakka. Ei laukkaa kuin hyvästä syystä (esim. löysät kengät tai joku ulkopuolinen häiriöntekijä) ja yleensä vain starteissa, ei koskaan hiitillä. Ei useimmiten laukkaile vain sen tähden että haluaisi esimerkiksi ärsyttää kuskiaan.
  Juoksee nykyään startit hieman varovaisemmin ja tarvitseekin sen tähden todella paljon positiivistä kannustusta ja rohkaisua ohjastajaltaan koko matkana ajan lähtöviivasta maaliviivalle saakka. Oikean määrän rohkaisua saatuaan Varjo juoksee todella hienosti.
  Juoksee paremmin pitkiä (2600-3100m) matkoja kuin lyhyitä (1600-2100m), mutta lyhyitä matkoja kuitenkin nopeammin sijoittuenkin usein starteissaan lähdön pituuden mukaan. Mitä minä olen Varjon ylä- ja alamäkistä startti-menestystä puolustelemaan, sillä Varjo juoksee hyvin silloinkun on hyvällä päällä ja huonommin/todella huonosti silloinkun oriita joku vatuttaa. Tämän vatutuksen voi huomata yleensä jo ennen starttia, jolloin kuski voi siihen veryttelyssä jo vaikuttaa (mieluiten positiivisella tavalla :).
  Kotona selästä käsin köpötellessä Varjo menee varovaisesti (koska ei halua pudottaa ratsastajaansa selästään pysähtyen automaattisesti heti jos ratsastaja tuntuu horjahtavan vain aavistuksenkin johonkin suuntaan) ollen todella herkkä ratsastettava. Emme kuitenkaan ole Varjoa pilanneet ratsujutuilla, eli Varjo ymmärtää vain simppelit-jutut; kevyt pohkeenpainallus -> liikkeelle, hieman kovemmat pohkeidenpainallukset -> raviin, ohjista vetäminen -> hiljennä, ratsastajan takapuoli satulaan ja ohjista vetäminen -> seis. Myös voltit ja peruutukset ovat Varjolla hanskassa, sillä niitähän ravurinurallakin tarvitaan. ;) Varjolla on pitkä matkaavoittava käynti ja ravi, joten selässä istuminen ja kyydissä pysyminen on todella helppoa.
  Ilman satulaa Varjolla ratsastaessa Varjo on vielä entistäkin herkempi eli todella kultainen pakkaus. :)
  Radalle monté-varusteissa mennessä Varjo onkin sitten asia erikseen, sillä silloin Varjo ei enään ratsastajan kyydissä pysymiseen enään keskitykkään vain siihen, että mennään eikä meinata. Ja se onkin sitten sellaista vauhtia siellä radalla että selässä ei huonontasapainon omaavat ihmiset kauaa keiku.
  Kaiken kaikkiaan todella mahtava luonteinen kisahevonen. :D

  Periyttää jälkeläisilleen:
  Varjo periyttää useimmille jälkeläisistään hyvää ja helposti käsiteltävää luonnetta, äärettömän lujaa voitontahtoa ja intoa ihmisten miellyttämiseen.
  Lujat ja hyvänmalliset jalat, vahvat ja terveet kaviot sekä suuret tilavat keuhkot ja rullaavat liikehdintä tulevat useimmille mukana paketissa.
  Vauhti kulkee myös veressä ja sen voi todeta kun tarkastelee Varjon jälkeläisten ennätyksiä.
  Legend Fairy's Stablesin suomenhevoskantatamman Safinan ja Varjon jälkeläisyhdistelmistä on jokainen perinyt vain Safinan ja Varjon parhaimpia piirteitä, paria poikkeusta lukuunottamatta!

  Kevyt kotona köpöttely:
  Harjoituskärryt, silat, päävehkeet kitaraudalla, ei tarvitse suojia tai sekkiä
  Hiitti ja startti:
  Kisakärryt, silat, päävehkeet kitaraudalla, kokolapuilla ja raymond-sekillä, ei tarvitse suojia
  Monté:
  Montésatula, suitset montéohjilla ja nivelillä, rintaremmi, etusiin putsit ja pintelit, liukusekki
  Ratsastus:
  Yleissatula & satulahuopa, suitset nivelillä, ei tarvitse suojia

  Loimitus ohjeita:
  Sateinen keli / kova viima -> sadeloimi, alle voi laittaa villaloimen
  Pakkasta yli -10 -> toppaloimi
  Pakkasta yli -15 -> toppaloimi, alle villaloimi
  Pakkasta yli -20 -> Varjo viimeistään talliin, päälle tallin lämpötilasta riippuen talli- tai villaloimi
  Talli illalla viileä & ulkona pakkasta -> talli- tai villaloimi
  Hikinen liikutuksen jälkeen -> villaloimi, alle hikiloimi

  Astunut seuraavat tammat:
  01.02.2002 Safina 1.30,0
  07.03.2002 Danae
  09.03.2002 Safina 1.30,0
  20.03.2002 Rikka-Raudan Tositar
  10.04.2002 Danae
  15.04.2002 Safina 1.30,0
  08.05.2002 Ajan-Viete 1.28,5a-1.30,1
  19.05.2002 Safina 1.30,0
  01.06.2002 Safina 1.30,0
  26.09.2002 Safina 1.30,0
  28.11.2002 Jutta J
  06.12.2002 Lumi-Pallo
  16.12.2002 Vauhdin-Likka
  26.12.2002 Danae
  26.12.2002 N.I.N. Kielo
  11.01.2003 Erokedon Kantarelli
  12.01.2003 Liekitär II
  12.03.2003 Kajauksen Haavetar
  15.03.2003 Hyökyaallon Sinisimpukka
  17.03.2003 Keskiyön Lumous

  Jälkeläiset:
  06.03.2002 ori Taru Keijun Veijari [e. Safina 1.30,0]
  26.03.2002 tamma Taru Keijun Daria [e. Danae]
  28.03.2002 tamma Taru Keijun Sabina [e. Safina 1.30,0]
  28.04.2002 ori Taru Keijun Väinämö [e. Safina 1.30,0]
  16.05.2002 ori Taru Keijun Darien *kuoli synnytyksessä* [e. Danae]
  26.05.2002 ori Taru Keijun Vaeltaja [e. Safina 1.30,0]
  01.06.2002 ori KMT Varjon-Vauhti [e. Ajan-Viete 1.28,5a-1.30,1]
  16.08.2002 ori Taru Keijun Vapaapudotus [e. Safina 1.30,0]
  23.11.2002 tamma Taru Keijun Tuulen Varjo [e. Safina 1.30,0]
  01.12.2002 ori Varjon-Poika [e. Jutta J]
  11.12.2002 tamma O.S.'s Luminen Varjo [e. Lumi-Pallo]
  03.01.2003 ori Varjon Timantti [e. Danae]
  03.01.2003 ori Varjostaja [e. N.I.N. Kielo]
  15.01.2003 tamma Loisto-Wilma [e. Vauhdin Likka]
  22.01.2003 ori TPT Varjostaja [e. Liekitär II]
  23.03.2003 ori Ruiskukan Varjoton [e. Hyökyaallon Sinisimpukka]
  02.04.2003 ori Harmaapaprikan Rikottu Lupaus [e. Keskiyön Lumous]

  Arvosteluita:
  "Erittäin hieno rotuleima ja sukupuolileima erinomainen. Jalat ovat todella hyväasentoiset ja kaviot hyvälaatuiset. Keskiruumis on hienosti kehittynyt, samoin takaosa. Kaula hyvän vankka ja pää suloisen ilmeikäs. Hieno kokonaisuus." Shetu - hevostalli.net 11.02.2003

  Pika-näyttelyt:
  18.03.2003 Hevostalli.net
  pikanäyttelyissä 1/3
  by miinu

  19.03.2003 Hevostalli.net
  Osa 1 pikanäyttelyistä (sijoitus 1/3)
  I-palkinto, jatkoon kilpailemaan BIS-sijoista sekä jostakin kummasta NVP-näyttelyiden veteraani hevonen -palkinnosta :D
  "Aivan upea! Niin hohtavan upea ja tyypillinen suokkari kuin voi vaan olla ja toivoa! Ja kaunis pää ja täydellinen rakenne! Aivan fantastinen!!!"
  by NuPPu

  19.03.2003 Hevostalli.net
  Osa 2 pikanäyttelyissä
  BIS1/10 + Näyttelyiden Veteraani - palkinto, jonka arvo 100 ve
  by NuPPu

  23.03.2003 Hevostalli.net
  pikanäyttelyissä 1/3
  by Noopi

  23.03.2003 Hevostalli.net
  pikanäyttelyissä 2/6
  "hää on kyllä todella upea ilmestys. Hyvä sukupuoli leima!"
  by ~luna

  23.03.2003 Hevostalli.net
  pikanäyttelyissä 2/7
  "Kärkierottui selvästi, tasoltaan ok.

  Massiivinen, kohtalaisen karkea rakenteinen ori, ei varsinaisesti mikään näyttelyhevonen rakenteeltaan, silti ihan ok, YLAan suosittelen viemään :) Leimat ok."
  by Rediheli

  24.03.2003 Hevostalli.net
  pikanäyttelyissä 4/14
  by blow

  27.03.2003 Hevostalli.net
  pikanäyttelyissä 5/8
  by blow

  Näyttelyt:
  22.01.2001 Kreetan Virtuaalitalli: suomenhevosnäyttelyt, neljäs
  28.04.2002 Loimu: ravihevosnäyttelyt, toinen (150ve, ruusuke)
  11.12.2002 Prum Lum: NJ-näyttelyt (lk. kylmäveriorit), 5/15 (LKV5, KUMA, JS || tuom. Hanna)
  17.01.2003 Tournesol & Zauberwalden: NJ-näyttelyt (lk. sh-orit), 2/10 (LKV2, irtoSERTi, JS || tuom. Hanna || Elsa )
  27.01.2003 Metsänkuiskaus: NJ-näyttelyt (lk. sh-orit), 2/14 (LKV2, irtoSERTi, JS || tuom. Marjo || Hanna)
  28.01.2003 LF: NJ-näyttelyt (lk. sh-orit), 4/15 (LKV4, KUMA, JS || tuom. Marjo)
  30.01.2003 Pöykkimetsä: NJ-näyttelyt (lk. sh-orit)
  13.02.2003 Calvaro & Kukkaniitty: NJ-näyttelyt ravihevosoreille (lk. sh-orit), 6/15 (KUMA, JS || tuom. Hanna)
  26.02.2003 Kuujärvi: NJ-näyttelyt (lk. sh-orit), 2/12 (LKV2, KUMA, JS || tuom. Kati)
  11.03.2003 Ponipelto: NJ-näyttelyt (lk. sh-orit), 1/12 (LKV1, irtoSERTi, JS >> vahvistamatta! || tuom. Karolina)

  Startit:
  13.01.2002 Hopealehto: tas.ajo suomenhevosille, kuudes (1.31,0)
  20.01.2002 LE: tas.ajo suomenhevosille 2140m, 3/12 (252 ve)
  31.01.2002 Loimu: tas.ajo suomenhevosille, viides (130 ve)
  15.02.2002 Hopealehto: tas.ajo suomenhevosille, 1/11 (505 ve, loimi)
  25.02.2002 LF: ryh.ajo suomenhevosille 2100m, 4/6
  03.03.2002 Hopealehto: tas.ajo suomenhevosille, 4/5 (936 ve)
  12.03.2002 LF: tas.ajo suomenhevosille 2100m, 4/5 (2 000 ve)
  20.03.2002 LF: tas.ajo suomenhevosille 2100m, 2/7 (375 ve, 1.28,5ke)
  24.03.2002 LE: ryh.ajo suomenhevosille 2140m, 4/12 (100 ve)
  20.04.2002 LF: ryh.ajo suomenhevosille 2100m, 4/6 (150 ve, 1.28,7ake)
  01.05.2002 LE: ryh.ajo suomenhevosille 1600m, 8/10
  11.05.2002 Hopealehto: ryh.ajo 2100m suomenhevosille, 3/6 (303 ve)
  15.05.2002 Livskraft: ryh.ajo suomenhevosille 2140m, 1/3 ("toukokuun sh-ravuri", 250 ve, riimu, seppele, ruusuke)
  18.05.2002 Koirametsä: ryh.ajo 3100m yli 6-v suomenhevosille, 2/7 (750 ve)
  26.05.2002 Loisto: ryh.ajo suomenhevosille 3100m, 2/9 (3 500 ve)
  31.05.2002 Loimu: ryh.ajo sh-oreille ja -ruunille 2100m, 4/14 (250 ve)
  03.06.2002 LF & LE: ryh.ajo sh-oreille ja -ruunille 2200m, 9/11 (1.29,0ke)
  05.06.2002 TPT: ryh.ajo suomenhevosoreille 2600m, 6/8
  22.06.2002 Sahala: ryh.ajo suomenhevosille 2100m, 4/12
  06.07.2002 LF: ryh.ajo yli 5-vuotiaille suomenhevosille 2100m, 4/6 (1 400 ve)
  25.07.2002 Loimu: tas.ajo suomenhevosille 2100m, 2/11 (450 ve)
  30.07.2002 Kivi: ryh.ajo suomenhevosille 3100m, 3/5 (500 ve, 1.30,4api x)
  21.08.2002 Los Croft: ryh.ajo suomenhevosille 2160m, 7/12
  26.08.2002 Loimu: tas.ajo suomenhevosille 2100m, 1/10 (loimi tekstillä "voittanut Loimussa 28.08.02", 1 000 ve)
  01.09.2002 LF: tas.ajo suomenhevosille 3100m, 4/13 (2 750 ve, 1.27,9pi)
  09.09.2002 LE: tas.ajo suomenhevosille 2100m, 1/3 (700 ve)
  15.09.2002 Colonne: ryh.ajo suomenhevosoreille 1600m, 7/10 (1.26,8ly x)
  21.09.2002 Hopealehto: tas.ajo suomenhevosille 2100m, 1/14 (1 900 ve, loimi, 1.27,8ke)
  01.10.2002 Colonne (VRERn): tas.ajo suomenhevosoreille 3100m, 4/11 (400 ve, 1.26,2pi)
  13.10.2002 Pikkutähti (VRERn): tas.ajo suomenhevosille 2100m, 1/3 (3 500 ve, loimi, 1.27,9ke)
  16.10.2002 The Talli (VRERn): tas.ajo suomenhevosille 2100m, 6/7 (1.26,5ke)
  18.10.2002 TPT & Kivi (VRERn): tas.ajo suomenhevosille 2600m, 8/16 (1.24,1kp)
  25.10.2002 Ninitra (VRERn): ryh.ajo suomenhevosille 2100m, HLL
  31.10.2002 Cecilia (VRERn): ryh.ajo suomenhevosille 1600m, 3/12 (425 ve, 1.25,9aly)
  05.11.2002 Loimu (VRERn): tas.ajo suomenhevosoreille ja -ruunille 2600m, 4/16 (300 ve)
  10.11.2002 Cecilia (VRERn): monté tas.ajo suomenhevosille 2100m, 2/8 (300 ve, 1.26,9mke)
  13.11.2002 Kivi (VRERn): tas.ajo suomenhevosille 2100m, 2/8 (1 000 ve, pokaali, x)
  18.11.2002 Loisto (VRERn): tas.ajo suomenhevosille 3100m, 5/7 (500 ve, 1.35,9pi x)
  25.11.2002 Calvaro (VRERn): ryh.ajo suomenhevosille 2600m, 5/11 (400 ve, 1.23,1akp x)
  30.11.2002 Monni: ryh.ajo suomenhevosoreille 3100m, 3/8 (300 ve, 1.29,6pi)
  03.12.2002 Ninitra (VRERn): tas.ajo yli 6-vuotiaille suomenhevosille 3100m, 1/8 (2500 ve, 1.31,6pi)
  10.12.2002 Kukkaniitty (VRERn): ryh.ajo suomenhevosoreille 3100m, 11/12 (1.30,7api)
  15.12.2002 LF (VRERn): tas.ajo suomenhevosoreille ja -ruunille 2600m, 5/16 (800 ve, 1.24,0kp)
  21.12.2002 Koivukumpu (VRERn): ryh.ajo suomenhevosoreille ja -ruunille 2600m, 2/10 (1 400 ve)
  05.01.2003 Colonne (VRERn): tas.ajo suomenhevosille 3100m, 9/10 (1.31,9pi x)
  10.01.2003 Loimu (VRERn): ryh.ajo suomenhevosille 2600m, 5/9 (300 ve, 1.24,0akp)
  15.01.2003 Kivi (VRERn): tas.ajo väh. 6-v suomenhevosoreille 2600m, 2/9 (1 250 ve, pokaali, 1.31,9kp)
  23.01.2003 Aarniwalkea (VRERn): tas.ajo 3100m suomenhevosorit, 3/11 (700 ve, 1.24,7pi)
  26.01.2003 FG (VRERn): monté tas.ajo suomenhevosille 2100m, 2/5 (450 ve, 1.27,3mke)
  28.01.2003 TPT (VRERn): monté tas.ajo suomenhevosille 2100m, 5/5 (100 ve, 1.35,6mke)
  30.01.2003 Calvaro (VRERn): ryhm.ajo suomenhevosille 1609m, 5/12 (200 ve, 1.27,1aly)
  01.02.2003 Kukkaniitty (VRERn): ryhm.ajo suomenhevosille 2100m, 5/6 (200 ve, 1.30,4ake)
  10.02.2003 Colonne (VRERn): tas.ajo suomenhevosoreille 3100m, 10/14 (1.30,0pi xx)
  15.02.2003 TPT (VRERn): monté ryhm.ajo suomenhevosille 2100m, 2/10 (300 ve, 1.33,5amke)
  23.02.2003 Monni (VRERn): ryhm.ajo suomenhevosille 3100m, 2/6 (500 ve, 1.27,9api xx)
  28.02.2003 TPT (VRERn): monté tas.ajo suomenhevosille 2100m, 9/12 (1.33,9mke x)
  09.03.2003 FG (VRERn): KEVÄÄN KUNINGAS-karsinta; ryhm.ajo suomenhevosille 1600m, 2/11 (1200 ve, 1.24,6aly >> jatkoon)
  09.03.2003 FG (VRERn): KEVÄÄN KUNINGAS-finaali; ryhm.ajo suomenhevosille 1600m, 8/11 (300 ve, 1.23,9aly)
  12.03.2003 Birchyard (VRERn): ryhm.ajo suomenhevosille 2100m, 10/12
  23.03.2003 Koivukumpu (VRERn): ryhm.ajo suomenhevosille 2100m, 8/9 (1.24,3ake)
  29.03.2003 Unicorns Barn (VRERn): monté ryhm.ajo suomenhevosille 2100m, HEL (>> toisena maalissa, 1.29,4amkex)
  05.04.2003 Ninitra (VRERn): ryhm.ajo suomenhevosille 2100m, 7/12 (1.29,6ake)

  Tärkeää:
  Nyt kävi muuten sellainen juttu, että alkoi tämä ravien vääristyneet ja hevosille aivan liian hyvien aikojen antaminen ottaa päähän, jonka tähden olen ottanut Varjolta kaikki liian hyvät (mm. 1.21,5 ja 1.21,2) ennätykset pois käytöstä. Toivottavasti muut tulevat ottamaan tästä esimerkistä itselleen kotiin vietäväksi mummot ja vaarit tajuten samalla myös että virtuaalinen ravimaailma on menossa pohjamutiin ja vauhdilla.

Haluatko astuttaa suomenhevostammasi Varjolla? Katso lisää täältä!


|| Takaisin etusivulle || Ruokinnasta || Liikuttelusta ||

1

Isä:
Varjo
1.24,4-1.27,9
vs. 20 000 ve
ii.
Varjopuoli

1.26,1a-1.28,2
iii.
Ilotulitus

1.24,3-1.29,1a
iie.
Ilona

1.28,9-1.29,6
ie.
Iloton

1.31,1
iei.
Rohkeus
1.25,1
iee.
Inkeri
1.32,5-1.33,1a
Emä:
Ruusu-Tähti
1.33,2
vs. 10 000 ve
ei.
Tähteys

1.31,9
eii.
Laukaus

1.30,2
eie.
Sydänsuru
1.31,2
ee.
Tähtihetki

1.29,9
eei.
Ajankohta

1.27,4
eee.
Tähti
1.30,7


© Anni Lehto || Kippis || Kipsu


© Anni Lehto || Kippis || Kipsu


© Anni Lehto || Kippis || Kipsu


© Anni Lehto || Kippis || Kipsu


© Anni Lehto || Kippis || Kipsu


© Anni Lehto || Kippis || Kipsu

Sivujen kuvien ja muun materiaalin luvaton kopiointi rikkoo tekijäinoikeuslakia!
Sivun kaikkien kuvien © Anni Lehto || Kippis || Kipsu
Sivun tekstien © Sanna Hokkanen
Sivun taustan © Sanna Hokkanen || Snatu || Koyo
Sivun ulkoasun © Sanna Hokkanen || Snatu || Koyo
Sivujen tarkasteluun soveltuu parhaiten IE sekä resoluutio 800 x 600

1