Lørdag
2003-04-19


Alias
Fra J.J. Abrams, mannen bak den kritikerroste TV3-serien “Felicity”, kommer en ny, spennende og kritikerrost dramaserie. I “Alias” møter vi Sydney Bristow, en 26 år gammel universitetsstudent, som i all hemmelighet jobber som spion for CIA-avdelingen SD-6. Det viser seg imidlertid snart at tingenes tilstand ikke er slik Sydney først trodde. For SD-6 er ingen avdeling av CIA, men i virkeligheten en landsforrædersk organisasjon med ondsinnede hensikter. På toppen av det hele finner Sydney ut at hennes distanserte far, Jack (Victor Garber, “Titanic”), også jobber for SD-6… I håp om å ta knekken på SD-6, henvender Sydney seg til CIA, og får i oppdrag av offiser Vaughn (Michael Vartan, “Never Been Kissed”) å fungere som dobbelt-agent. Sydney skal utføre oppgavene hun får av SD-6, og deretter lekke informasjon til CIA. Men etterhvert som Sydney går til verks med jobben, dukker det stadig opp ubesvarte spørsmål. Hvem jobber egentlig for hvem? Hvem er egentlig faren? Og, ikke minst, hvordan skal hun klare å holde sitt dobbeltliv hemmelig for andre? "Alias" har blant annet vunnet både en Emmy- og en Golden Globe-pris. Jennifer Garner er et av Hollywoods mest ettertraktede talenter, og hun har spilt i filmer som ”Pearl Harbour”, ”Dude, Where's My Car?” og ”Mr. Magoo”. Hun spiller forøvrig rollen som Elektra i den nye kinofilmen "Daredevil", der Ben Affleck har hovedrollen, og hun er også med i den nye Steven Spielberg-filmen "Catch Me if You Can", der Leonardo DiCaprio og Tom Hanks har hovedrollene. Garner har også vært med i TV3-seriene “Time of Your Life” og ”Felicity”, og som gjesteskuespiller i ”Lov og Orden”. I rollen som SD-6-sjefen Arvin Sloane treffer vi Ron Ritkins, som blant annet var med i suksessfilmen ” L.A. Konfidensielt”.Denne ukens episode(r):

14/4 21:30
Sydney er fortsatt i sjokk etter at hun ble vitne til at fire CIA-agenter døde i en eksplosjon som ble satt i verk av Dixon under en SD-6 operasjon. Hun sitter dessuten inne med opplysninger om SD-6 som hun ikke kan dele med sin kollega. Vaughn forsikrer henne om at hun vil sette Dixon og hans families liv i fare hvis hun forteller han hele sannheten. I mellomtiden forteller Charlie sin hemmelighet til Francie. Det viser seg at han slettes ikke har et forhold til en annen, men derimot at han jobber med å realisere sin store drøm, nemlig å bli profesjonell sanger. Han inviterer Francie til en lokal klubb der han skal opptre. Francie frykter det verste, men hennes tvil blir gjort til skamme når hun hører Charlies vidunderlige stemme strømme utover lokalet…

Original tittel: Alias
Sesong: 1
Kategori: Serie
Genre: Drama, Action, Thriller, Krim, Mystikk
Land: USA
Fra: 2001
I rollene: Jennifer Garner (Sydney Bristow), Ron Rifkin (Arvin Sloane), Michael Vartan (CIA Agent Michael C. Vaughn), Bradley Cooper (William 'Will' D. Tippin), Merrin Dungey (Francine 'Francie' D. Calfo) , Carl Lumbly (Marcus R. Dixon), Kevin Weisman (Tech Marshall J. Flinkman) m. fl.
TV3: 21/4 21:30, 28/4 20:30


 
 Aktuelt
 Miniserie
 Serie
 Sport
   Velg kanal

PARTNERE:
Everyday.com
CDON.com