AM Dancingbrown xx
nimi: AM Dancingbrown xx
lempinimi: Annika
rotu: englantilainen täysiverinen
säkä: 156 cm
väri: tummanruunikko
merkit: -
synt:  25.5.2002
i.
Angel's Jackie Brown xx
ii.
Faraol de Trans xx
ie.
NM's Forever Night xx
iii.
Transe de MaBoul Gibet xx
iie. Farao Princess xx
iei.
Rolling xx
iee.
Greganna Winter xx
e.
Quiero's Dancing Queen xx
ei.
Imperial Fire Dufter xx
ee.
Laakson Cecilia xx
suk.puol: tamma

kasv:
Argenté Monture // ..Kati..
om:
Argenté Monture // ..Kati..
KO:  He A
RE:  120 cm
ME:  110 cm

factaa:  Annika on luottavainen ja rauhallinen täysveritamma, jolta ei maastossa vauhtia puutu. Sillä on mukavat liikkeet ja hienohko rakenne..

Ratsastaessa Annika on kiltisti, eikä ala ottaa mitään spurtteja pidätyksistä huolimatta. Sillä on mukavat ja matkaavoittavat askeleet.. Ilman satulaa mentäessä Annika on upeasti, koska se rakastaa ilman satulaa menoa..

Koulussa Annika menee yritteliäisesti, mutta sen taidot ja tajuavuus eivät yllä aivan niin ylös kuin oli toivottu. Annika on koulutettu nipinnapin He B:hen, eikä sen korkeammalle yritetä koulua nostaakaan!

Esteillä Annika menee kuin luonnonlahjakkuus. Se ponnistaa valtavan loikan ja hyppää - useimmiten pudottamatta, mutta ainahan niitä vahinkoja käy.. Annikan estesuorituksia aiotaan nostaa ja tulevaisuudessa Annikaa painotetaan hyvin paljon esteille..

Maastossa Annika on rauhallinen, ja se sopii hyvin opastushevoseksi nuorille / säikyille hevosille. Annika ei pelkää autoja muuten, kuin jos auto joko pysähtyy tai ratsastaja pysäyttää Annikan..

Kärryjen edessä on pari kertaa käyty, eikä Annika ole siellä onneksi säikkynyt, mutta eteenpäin ei olla päästy koska Annika ei ole tajunnut kärryjen tarkoitusta. Se luulee että se on jokin riimunnaru, eikä sitä huvita kiskoa sitä eteenpäin..

Maastoesteet sujuvat hyvin ja kauniisti. Annika rakastaa niitä vähintään yhtä paljon kuin rataesteitä. Se loikkii innolla ja ei ole ainakaan vielä kaatunut tai muuten satuttanut itseään tiputtamattomilla maastoesteillä..

Hoitaessa Annika on kiltisti, eikä temppuile ja poukkoile ja hermoile. Ainoastaa jalkojen harjaus on kamalaa puuhaa. Silloin Annika poukkoilee ja kääntyilee. Sille on luultavasti varsana laitumella sattunut jaloille jotakin, eikä sitä ole huomattu..

Satuloidessa ja suitsiessa Annika on hyvin kiltisti. Satulointi sujuu hyvin, kylläkin pullistelu on yleistä, ja suitsinta hiukalla päänpyörittelyllä..

Tarhassa Annika on rauhallisesti, mutta joskus yrittää arvoaan korkeammalle.. Esimerkiksi Niennalle Annika ei pärjää, ja häviön jälkeen se toimii paljon nöyremmin...

Tulevaisuudessa Annikaa tullaan varmasti näkemään muunmuassa näyttelyissä, kenttäratsastuksessa, esteratsastuksessa ja kenties hiomisen jälkeen jonkinverran jopa koulukentillä.  Kokonaisuutena Annika on kiltti ja aloittelijain unelmahevonen :)
KUVAIN (C) Diamond J Farms
TEKSTIEN (C) ..Kati..
TAUSTAN (C) Ritva Väänänen
Jälkeläiset:
t. AM Sea Cindoc xx ( Quiero's Meriadoc xx )
t. AM Dancing Gold x ( Goldhoof's Silver Arrow ox )
1