t. Even You , "Enni"
// Virtuaali-ponitammojen kantakirjassa III-palkinnolla (68p.) //
virallinen nimi : Even You
kutsumanimi : Enni

rotu : welsh poni (sec. B)
sukupuoli : tamma
syntymäaika : 3.1.2001 (VHKR)
säkäkorkeus : 132 cm
väri ja merkit :
tummanrautias, läsi, sukkia
ex-omistaja : Sanna P. / Stable Blackjack
omistaja : Jenni L. / Kilpatalli Neilikka

I. Unforgivable Sinner
E. Pookie
EI. Nookie

koulutustaso : Va B // 60 cm
// Copyright: Bluebury & Manhattan Stud, the real pony in picture is The Hale Valentine
Enni on syntynyt Britanniassa ja saapui suomeen huhtikuussa 2001. Meille poni muutti yllättäen joulukuussa 2002. Itseasiassa olin kysellyt Sannalta, josko hän voisi teettää minulle varsan tällä tammalla, mutta kun Sanna sitten kysyi haluaisinko ostaa itse Ennin, niin ei minun juurikaan tarvinnut harkita. Tamma tuli meille lähinnä viettämään leppoisaa siitosponin elämää käyden ehkä silloin tällöin näyttelyissä, ikää on kuitenkin jo kertynyt. Enni on aina ollut mielstäni yksi virtuaalimaailman hienoimmista welsh-tammoista ja olen todella iloinen sen ollessa nyt omistuksessani!

Enni on ratsuna selvästi koulupainotteinen. Esteistä se menee yli vain jos on pakko ja kokemmatommammat ratsastajat saavat ponilta kyytiä joka tapuaksessa. Enni vaatiikin selkäänsä määrätietoisen ja taitavan ratsastajan, jotta se esittäisi parhaita puoliaan. Kun Enni todella kuuntelee on se oikein mukava ratsastaa. Liikkeet ovat lennokkaat ja varsinkin irtonaisesta ja hyvästä käynnistään tamma on saanut paljon kehuja. Ratsukoulutuksen lisäksi Enni on opettettu myös kärryjen eteen ja vetääkin niitä mielellään.

Hoidettaessa Enni on oikeasti kiltti, mutta osaa kyllä uhitella pienemmille ihmisille. Sille täytyy vain aluasta asti tehdä selväksi, että se ei ole se joka määrää. Tämän jälkeen Ennin kanssa tuskin ilmenee ongelmia, se osaa halutessaan olla hyvinkin suloinen tapaus.. Näyttelyissä Enni on mnetynyt mukavasti napaten useampia LKV 1-sijoja ja se onkin kantakirjattu marraskuussa 2001 III palkinnolla.


EVEN YOUN VARSAT:
o. Elevation VA (Apple Tree's Strawberry)
t.
In The End (Ch Brigadier Krumelur)
t.
Loco (Rhodiamant VA)
o.
Loveable Brandy SP (VIR MVA Ch Rheo Ibi-Light)
t. Viviane CF  (Apple Tree's Andromeda)


1