Lørdag
2003-06-28


The Agency
The Agency er en fengslende og nervepirrende dramaserie om folk som jobber for CIA – deres oppdrag og operasjoner over hele verden. Serien viser historier tatt rett fra avisspaltene og er den første tv-serien noensinne som har fått filme fra innsiden til CIAs hovedkvarter. Hver episode fokuserer på hvordan CIAs ansatte setter sine liv på spill for å opprettholde nasjonens sikkerhet.Denne ukens episode(r):

28/6 22:00
Noen amerikanske gruvearbeidere blir holdt som gisler i Indonesia, og CIA erfarer at den lokale guvernøren planlegger et statskupp. CIA må sende en agent til landet for å finne gislene, og for å overbevise den indonesiske regjeringen om at guvernøren er korrupt. Pierce og Lisa utpeker en nyutdannet kandidat til å ta jobben, men det viser seg straks at kandidatens mangel på erfaring kan komme til å koste liv…

Original tittel: The Agency
Sesong: 1
Kategori: Serie
Genre: Drama
Land: USA
Fra: 2001
I rollene: Beau Bridges (Tom Gage), Rocky Carroll (Carl Reese), Jason O'Mara (A.B. Stiles), Paige Turco (Terri Lowell), David Clennon (Joshua Nankin), Ronny Cox (Alex Pierce III), Natalie Marston (Diane Haisley), Camryn Walling (Brock Haisley), Gil Bellows (Matt Callan), Namrata S. Gujral-Cooper (Fari Bin Ghori) m. fl.
TV3: 28/6 22:00, 5/7 22:00


 
 Aktuelt
 Miniserie
 Serie
 Sport
   Velg kanal

PARTNERE:
Everyday.com
CDON.com