Lørdag
2003-06-28


Wall$treet
Makt, sex og penger - det er drivkraften til de unge og fremadstormende aksjemeglerne i firmaet Balmont Stevens på Wall Street. Serien gir oss et nært innblikk i Wall Streets nye elite, og vi følger disse unge menneskers daglige streben etter penger og lykke. I hovedrollene treffer vi blant annet Jack Kenderson (Tom Everett Scott), en sjarmerende ung mann med en uhyggelig god markedsteft, den tidligere marinesoldaten Mark McConnell (Sean Maher), som er evig bevisst på sin arbeiderklasse-bakgrunn, og selgeren Freddie Sacker (Rick Hoffman), som alltid klarer å fornærme noen med sin sjåvinistiske holdning. Serien er produsert av Darren Star, som også står bak knallsuksesser som “Sex og singelliv”, “Melrose Place” og “Beverly Hills, 90210”. Tom Everett Scott har opparbeidet seg et rykte som en av Hollywoods mest allsidige unge skuespillere. Han spilte mot Ben Affleck og Giovanni Ribisi i “Boiler Room”, og har også hatt roller i filmer som “One True Thing” med Meryl Streep og Renée Zellweger og “En amerikansk varulv i Paris”. I 2002 gled han inn i rollen som Eric Wyczenski i den populære TV3-serien ”Akutten”.Denne ukens episode(r):

27/6 21:30
Sacker blir innkalt til å seksuelt tilfredsstille en syk arbeidskollegas ensomme hustru. En av firmaets klienter har fått øynene opp for Catherines to fordeler.

Original tittel: The $treet
Sesong: 1
Kategori: Serie
Genre: Drama
Land: USA
Fra: 2000
I rollene: Tom Everett Scott (Jack Kenderson), Jennifer Connelly (Catherine Miller), Adam Goldberg (Adam Mitchell), Nina Garbiras (Alexandra Brill), Christian Campbell (Tim Sherman), Sean Maher (Mark McConnell) m. fl.
TV3: 27/6 21:30, 4/7 21:30, 11/7 21:25


 
 Aktuelt
 Miniserie
 Serie
 Sport
   Velg kanal

PARTNERE:
Everyday.com
CDON.com