Søk på nettet
Skriv inn ditt søkeord:
 
(Eks.: Reiser til London)
Eller velg en av følgende kategorier: - Bolig - Bil - Motor - Jobb - Erotikk - Mobil - Reiser - Spill - Shopping


 

Søndag
2003-07-06


Mysterious Ways
Declan Dunns ble fascinert av mystiske og uforklarlige hendelser da han overlevde etter å ha blitt begravet under et snøskred for noen år tilbake. Etter denne mirakuløse hendelsen bestemte han seg for å dedikere hele sitt liv til å undersøke mirakler og bevise at de faktisk eksisterer. Declan er jo naturligvis selv et bevis på at mirakler eksisterer, men spørsmålet er hvordan de kan forklares. Hvordan kan en 11-år gamel gutt overleve etter å ha druknet i en frossen innsjø? Hvordan kan en mor finne og redde sin bevistløse sønn fra et flammehav? Hvordan er det mulig at to tilsynelatende identiske personer overhodet ikke har familirelasjoner? Declan er nå professor i antropologi på Northern University of Oregon, hvor han får tid til å studere det uforklarlige bekrepet - ”et mirakel”. Hver uke forsøker Declan, sammen med den skeptiske psykiateren Peggy, å forklare fenomener som vitenskapen ikke kan forklare.Denne ukens episode(r):

5/7 19:15
Declan og Peggy prøver å finne en forklaring på hvordan en 11-år gammel gutt overlevde etter nesten å ha druknet i en frossen innsjø.

Original tittel: Mysterious Ways
Sesong: 1
Kategori: Serie
Genre: Drama, Mystikk
Land: USA
Fra: 2000/2001
I rollene: Adrian Pasdar (Declan Dunn), Rae Dawn Chong (Peggy Fowler), Sarah Brown (Emma Shepard), Alisen Down (Miranda) m. fl.
TV3: 5/7 19:15, 12/7 19:25, 19/7 19:10


 
 Aktuelt
 Miniserie
 Musikk
 Serie
 Sport
   Velg kanal

PARTNERE:
Everyday.com
CDON.com