Søk på nettet
Skriv inn ditt søkeord:
 
(Eks.: Reiser til London)
Eller velg en av følgende kategorier: - Bolig - Bil - Motor - Jobb - Erotikk - Mobil - Reiser - Spill - Shopping


 

Søndag
2003-07-06


Reisen til California
To karer i tyveårene, Kevin "Space" Lauglin og Henry "Hank" Ungalow, bryter opp fra en meningsløs tilværelse i en småby i New England og setter kursen mot California i en rød “Buick Wildcat” 1966-modell. Underveis havner de i en rekke uvante situasjoner og de stifter bekjentskap med mennesketyper som ikke akkurat kan beskrives som hverdagslige. Blant disse er den egg-etende "Insect Bob", munnspill-fantomet "Troubador Jack", og den maskuline transvestitten "Fighting Iris". Sistnevnte blir faktisk spilt av New York Giants-spilleren Lawrence Taylor. Han hadde også en liten rolle i spillefilmen “Any Given Sunday”. Serien er basert på manusforfatter og produsent Scott Rosenbergs egne opplevelser. - Jeg har kjørt den turen mange ganger. Det er en fantastisk gjennomreise, sier Rosenberg om kjøreturen fra New England til California. Seriens to hovedpersoner beskriver han slik: - Ungalow er stor, elskelig, åpen, sløv og barnslig, men han er også i stand til å vise enorm intelligens. Space er motvillig og kynisk. Han er med på hva som helst, men kan også være ganske hatefull, sier Rosenberg. Veteran-skuespiller og regissør Peter Howitt står bak seriens to første episoder. Han har tidligere regissert filmer som blant annet “Sliding Doors” og “Antitrust”.Denne ukens episode(r):

3/7 00:30
Space og Ungalow får høre at kameraten Cassidy har blitt dumpet av kjæresten Lisa B, og at han har reist til Memphis. Cassidys forsvinningsnummer får Space og Ungalow til å innse at det er på tide å komme seg ut i den store verden. De pakker sakene og kjører av sted i en rød “Buick Wildcat” 1966-modell. Eventyret har begynt…

Original tittel: Going to California
Sesong: 1
Kategori: Serie
Land: USA
Fra: 2001
I rollene: Sam Trammell (Kevin "Space" Lauglin), Brad Henke (Henry Ungalow), John Mallory Asher (Insect Bob), Audrey Marie Anderson (Claire) , Lawrence Taylor (Fighting Iris) m. fl.
TV3: 10/7 00:40, 17/7 00:35


 
 Aktuelt
 Miniserie
 Musikk
 Serie
 Sport
   Velg kanal

PARTNERE:
Everyday.com
CDON.com