Fotos 09/01/2001 

 

Her er da idyl over alle grænser, Mor gi'r babs i hulen.

ER vi ikke bare lige til at tage op og lege med???


Enten slapper man af sådan,


..eller sådan,


..Eller sådan.


SÅ skal der leges med Okami. Det er SÅ sjovt!!


Så et lille mellemmåltid - det er snart slut med det!

 


Så er det slut for nu - Vi tager lige en lur med menneske-far.

Det er snart ved at være den tid hvor vi skal ud til vores nye familier.

Vores første familie er ikke så glade for at vi skal væk, med der er altså ikke plads til os alle sammen. Til gengæld har vi fundet nogle rare mennesker, og VI skal nok sørge for fest og ballade!

Hvalpene vokser stadigt hastigt, alle vejer mellem 2300 og 2600 g, og er hurtigt rundt i hele huset. Det nyeste er at de selv er begyndt at gå i haven når der skal trædes af på naturens vegne. De har endda flere gange bedt om at komme ud.

Nytåret var ingen sag, der var bum, bang og hyl udenfor, men det var de da bare ligeglade med. Inden nytårsaften, havde de allerede hørt en del når de var ude at tisse.

Der har været rigtigt mange på besøg, så de er alt andet end bange for at møde nye mennesker i alle størrelser. (Her tænker jeg naturligvis på Voksne og Børn)

Da hvalpene flytter ud til deres nye hjem i løbet af uge 3, kommer der foreløbigt kun 1 side mere i denne serie, men der vil senere komme opdateringer af siden.

Alle der har tilmeldt sig i maillisten vil ikke blive forstyrret med mindre der kommer et kuld igen på et senere tidspunkt. Vi har talt om at prøve at lave et helt Black & Tan - kuld, ikke mindst efter at have oplevet hvor fint og flot Sorsha har klaret denne tur.

Ellers vil jeg lige minde om at der er oprettet en side for shiba-folk som jeg opfordrer alle shiba-ejere til at tilmelde sig, se mere på siden med links.

Klik her for at hoppe til næste Fotoserie