Fotos 26/12/2000 

 

Gad vide om der er noget i skålen?

Hej Farmand! Må vi ikke lige bide dig i næsen??

3 Hotdogs!

Solveig omringet af fans!

Hej - Det er hende tante Okami!  ANGRIB!!

Nå-Ja, Er der ikke andre kan vi da selv!

Så-så, en af gangen tak!

Pr. 23-12 er resultatet af vejningen som følger:

  Vægt 12/12 Tilvækst i g Tilvækst i %
Kiki 1575 1375 687
Kiko 1470 1235 525
Koko 1780 1532 617

 

Der er virkeligt gang i den i hvalpegården. Alle 3 farer rundt og er store og farlige hunde, som gerne angriber hvad der måtte komme forbi af voksne hunde (Sorsha og Okami) eller et af de fine stykker anatomisk legetøj som sommetider er i indhegningen ( Tæer, fingre, næser, ører og hvad der nu ellers findes af steder man kan gnaske på besøgende mennesker). Hvalpene er meget glade for at snakke med os, går der for lang tid mellem besøgene, eller er hvalpene vågne uden at vi kommer og siger hej, bliver der pevet og hylet til der kommer nogen og siger hej. De er også gode til at komme når vi kalder, det er vel at mærke lige meget hvad vi kalder, bare det er med lys stemme, så kommer de myldrende.

Nichlas har også stor glæde af besøgene hos hvalpene, men det er nu rarest hvis der kun er en hvalp ad gangen som hopper op og slikker i ansigtet.

Angående renlighed er vi i gang med at gå i haven når de har spist og når de vågner. De to piger er helt med på ideen, og sørger for at lave både stort og småt derude, medens koko bare sidder og synes det er koldt og uretfærdigt at han skal ud på græsset.

I disse dage hvor mange har fri er der også mange besøg af både voksne og børn. 
Det klarer de i fin stil, bare man må få en lur imellem besøgene.

Se også de gode links til Biodyr og Fujii på Links siden.

Klik her for at hoppe til næste Fotoserie