Korisničko ime   Lozinka  
Registrujte se
   PRVA STRANA
PRETRAŽIVANJE


GLAVNI MENI
O ministarstvu
Razvoj naučnih kadrova
Koncepcijia zakona o naučno-istraživačkoj delatnosti
Osnovna istraživanja
Nacionalni programi
Tehnološki razvoj
Inovacioni sistemi
Medjunarodna saradnja
Elektronsko poslovanje
Konkursi i javni pozivi
Obrasci za podršku MNTR
Publikacije
Opremanje NIO
Radna tela i Ekspertske komisije MNTR


   Servisi
Dogadaji
Vesti
Arhiva vesti
Forum
PItanja ministru
FAQ - Pitanja i odgovori


   Naše web okruženje
Vlada Republike Srbije
Interni web MNTR
NIOnet - Web NIO i istraživaca
E-Uprava
Istraživaci u dijaspori
Linkovi


   Web portal za bolje informisanje

 

U želji da unapredimo prezentaciju naših aktivnosti posredstvom Interneta, kao i da omogućimo direktnu komunikaciju Ministarstva i istraživača, rešili smo da zamenimo dosadašnju Web prezentaciju novom koja koristi novu tehnologiju portala. Sa posebnim zadovoljstvom vam saopštavamo da je i ovaj sistem koji koristimo rezultat domaćeg razvoja sa jednog od naših fakulteta. Ta tehnologija nam omogućuje da zaposleni u Ministarstvu direktno uređuju stranice za čije su održavanje zaduženi, a korisnicima da podnose svoje zahteve Ministarstvu posredstvom Interneta, preko NIOneta, našeg povezanog portala namenjenog samo istraživačima. Svaki posetilac naše prezentacije može da personifikuje njen sadržaj tako da može da vidi samo za njega interesantne informacije.
Pokušacemo da sadržaj naše prezentacije svakodnevno dopunjujemo u želji da on bude ne samo interesantan, vec i aktuelan. I mi, a i registrovani posetioci sajta, moći će da iniciraju nove diskusione grupe i forume na kojima možemo da iznosimo svoje stavove i predloge. Korisnici naših usluga mogu da nam postavljaju pitanja na koja cemo pokušati da odgovorimo u što kracem vremenu.
Ovo nije samo sajt Ministarstva. Ovo je sajt svih istraživača Srbije. Trudićemo se da njegov sadržaj što pre obogatimo sadržajima. Na svom početku, on je prilično siromašan. U saradnji sa vama, nadamo se da će on ubrzo postati znatno bogatiji. Što se nas u Ministarstvu tiče, mi ćemo objavljivati sve što radimo na ovom našem sajtu. Želimo da budemo potpuno otvoreni za javnost. Nadamo se da ćete postati redovni i aktivni posetici ovog našeg zajedničkog sajta.
Prof. dr Dragan Domazet

Ministar 

Anonimni posetioci portala mogu da vide sve javne informacije Ministarstva. Ukoliko žele, posetioci ce moći da se registruju, čime omogućuju korišćenje pune funkcionalnosti portala. Ovo uključuje personalizaciju prikaza sadržaja, obaveštavanje o predstojećim događajima i učestvovanje u javnim diskusijama (forumima).

Za članove naučno-istraživačke zajednice su na raspolaganju posebni servisi vezani za organizaciju naučno-istraživackog rada.

Ovi servisi se realizuju kroz NIOnet - specijalizovani web portal za istraživače i NIO.

Obaveštavamo Vas da će u periodu do 1. Februara, 2003 godine u funkciji biti ovaj NOVI web  sajt, paralelno sa  starim web sajtom Ministarstva. Nakon ovog perioda i nakon kompletiranja sadržaja NOVOG web sajta, stari će prestati sa radom.
Pozivamo Vas da komentarima i sugestijama utičete na to da 1. februara, Ministarstvo dobije reprezentativan web portal, prilagođen korisnicima

Administrator javnog portala
jadranka_djuricic@mntr.sr.gov.yu

 

  Kalendar MNTR
  Događaji u narednih 5 dana

U 5 narednih dana, nema definisanih aktivnosti.

Prikaži kalendar za dana
Traži
Instituti - po delatnostima
Fakulteti
Univerziteti


  POSLEDNJE VESTI


Rang liste projekata za 2002. godinuRukovodiocima projekataPoseta izraelskog ministra za nauku i tehnologiju, gospodina Eliezer SandbergaPopunjavanje mesečnih izmena na projektu
Rukovodiocima projekta


Rukovodiocima projekata osnovnih istrazivanja i tehnoloskog razvoja

Kontakt Registracija Mapa sajta
Vlada Republike Srbije, Ministarstvo za nauku, tehnologiju i razvoj
Nemanjina 22-26, Beograd 11000, Srbija i Crna Gora Tel: (011) 688-047; Fax:(011)3616-516; Web: http://www.mntr.sr.gov.yu