~ in memoriam, muistoissamme ~
t. Rockie's Magical Girl , "Taika"
(23.10.2000 - 2.1.2003)
Copyright: Stal Rephartox, the real horse in picture is Wnda Copper
Taika oli minulle henkilökohtaisesti yksi rakkaimmista virtuaalihevosista. Aloin hoitaa tammaa Hevos- ja Ponitila Apple Treessa sen ollessa vasta vuoden ikäinen. Hoidin Taikaa useita vuosia ja olin alusta asti mukana tamman koulutuksessa. Jossain vaiheessa jouduin kuitenkin olosuhteiden pakosta lopettamaan hoitamisen, silti kävin Taikulia usein tervehtimässä Apple Treessa. Syksyllä -01 Taika sitten tuli myyntiin. Lähetimme serkkuni Lotan kanssa Lauralle välittömästi ilmoituksen huomattuamme ostotarjouksen, mutta liian myöhään; Taika oltiin jo ehditty myydä Emmalle Siittola Blue Belliin. Aloin sitten vähitellen suostutella Emmaa myymään Taika minulle. Onneksi Emma ymmärsi tilanteen ja suostui: Aluksi Taika oli puoliksi omistuksessani, mutta jonkun ajan kuluttua Emma myi loputkin ponista minulle. Se oli varmasti yksi elämäni onnellisimpia päiviä!

Meillä Taika vietti lähinnä hyvin ansaittuja, lokoisia eläkepäiviä. Aktiivi vuosinaan se oli kuitenkin erittäin mukava ratsuponi, joka rakasti hyppäämistä. kapasiteettia olisi ollut vaikka mihin, mutta koska Taikalla oli aina niin kova vauhti päällä, eivät esteet pysyneet ylhäällä isommilla radoilla. Kouluratsastuksesta Taika ei koskaan  erityisemmin nauttinut. Hoitaessa Taikuli oli perusluonteeltaan kilti, mutta ehkäpä aavistuksen verran yli-eneginen :)

Koko tallin valtasi suuri suru, kun Taika nukkui pois vuoden 2003 alkumetreillä. Tamma sai pahan lannehalvauksen joulukuussa. Se ei toipunut siitä täysin ikinä ja alkoi laihtua. tamma menetti täysin elämänilonsa. Niin sitten tein raskaan päöätöksen päästää tämä 27-vuotias poni vihreämmille laitumille. Taika lopetettiin varhain aamulla koti pihassa.

Kaipaamaan jäivät: Jenni ja kaikki muut ponin tunteneet


VARSAT:

t. AT Esmeralda  (Kilimanjaro)
t. AT Magic Mariah  (Dark Forces)
t. C' Miss Magic  (Pamouic)

1