Wonder's Ally

 

LKV3, LKV5, KUMA, 3 x JS

 

kuva © Tähtimö

Kaikki tämän sivun kuvat © Tähtimö

 

Wonder's Ally

 

rekisterinumero: -

sukupuoli: tamma

rotu: trakehner

syntynyt: 12.7.2002 [VHKR]

ikä: 13 vuotias

väri: ruunikko

merkit: pku, ti, mtj rnsk

säkä: 157 cm

kasvattaja: Wonder Stud

ex-omistaja: Kati Heikkilä

omistaja: Tähtimö

asuintalli: ?

koulutustaso: Ko Va B, re. 110 cm, me. 100 cm, ih. 130 cm

käyttö: ratsu, siitos

 

i. Excitable Luna
ii. Skyé
ie. Bellantine's Pavlova

 

e. Apple Tree's Bond's Babe [missä?]

ei. Ch My Name Is Bond

ee. Eritrea

 

 

Luonne:

 

Ally todella huumorintajuinen tamma ja tervetullut lisäys puoliverikasvatukseemme. Ally on luonteeltaan todella kiltti ja huumorintajuinen. Tämän tamman kanssa ei ole tylsiä päiviä. :) Varsavuosinaan Ally oli kasvattajan mukaan välillä oikea riesa, mutta on nyt alkanut rauhoittumaan. Ally rakastaa huomiota ja tekee kaikkensa sen eteen.
Ally on todella hyvä ratsastettava. Tamma on kevyt, eteenpäinpyrkivä ja kuuntelee ratsastajaa kaikissa tilanteissa. Harvoin näkee Allyn pelästyneenä tai muuten poissa ratsastajan hallinnasta. Tamma on todella luotettava ja fiksu luonteeltaan, vaikka välillä täytyy hieman piristää ratsastustuntia omilla kujeilla. Ally on alkanut väläyttelemään koulupuolella oikein hienoja liikkeitä ja uskonkin että sillä on mahdollisuuksia vielä korkeammalle. Allyn liikkeet ovat ilmavat ja pienestä koostaan huolimatta Ally on hieno näky kouluradalla.
Esteillä Ally on hieman haasteellisempi kuin kouluratsastuksessa. Ally on rehellinen hyppääjä, mutta ei siedä kovinkaan paljoa ratsastajan virheitä. Ally pitää tuoda hyvin esteelle tai se hyppää aivan holtittoman hypyn. Ally rakastaa hyppäämistä ja sen kanssa pyritäänkin kilpailemaan tasavertaisesti niin koulussa kuin esteilläkin. Ehkäpä Allyn näkee joskus myös kenttäkilpailuissa. :)
Allyn suku on todella laadukas. Isänä on todella hieno ori Excitable Luna, jonka varsoista itsellänikin on jo aikaisempaa kokemusta. Emänä on taattua Apple Tree-laatua, tamma Apple Tree's Bond's Babe. Ally onkin todella lupaava niin kilpakentille kuin siitokseenkin.

 

[uusi luonne tulee heti, kun saan sen kirjoitettua]

 

 

Kilpailut

 

 

Jälkeläiset:

 

~10.3.03 o. Nectar's Almeiro (i. NL Illumination)

~5.4.03 o. Nectar's Ganesco (i. WW Gremando)

~astutetaan 8.9.03 orilla Most Famous Snowdown

 

 

peeveetamma.jpg (59601 tavu(a)) pvtamma1.jpg (182206 tavu(a)) pvtamma2.jpg (101717 tavu(a))