Søk på nettet
Skriv inn ditt søkeord:
 
(Eks.: Reiser til London)
Eller velg en av følgende kategorier: - Bolig - Bil - Motor - Jobb - Mobil - Reiser - Spill - Shopping


 

Lørdag
2003-12-06


Everwood
Everwood er en sjarmerende liten landsby i Colorado, omgitt av de snødekte Rocky Mountains. Det skjer ikke mye i den fredelige og idylliske landsbyen, men det er bare til familien Brown flytter til byen. Familien Brown kommer fra New York, og flytter til Everwood for å komme over sorgen etter morens tragiske død. Far Andrew er lege og bestemmer seg for å tilby sine tjenester gratis til innbyggerne. Det blir ikke like idyllisk som han hadde tenkt seg, når ungene gjør opprør og lokalbefolkningen motarbeider ham.Denne ukens episode(r):

7/12 19:00
Selv om det er vanskelig følelsesmessig, stiller Ephram opp for Amys kjæreste Colin som nettopp har vendt tilbake til livet etter å ha ligget i koma. Doktor Brown håper å kunne overtale Ephram til å begynne å ta pianotimer igjen, noe han sluttet med etter at moren døde. Nina, doktor Browns venn, er oppstemt etter at hennes fraværende ektemann Carl kommer på besøk, men det viser seg at gammelt grums ikke glemmes så lett.

Original tittel: Everwood
Sesong: 1
Kategori: Serie
Genre: Drama
Land: USA
Fra: 2002
I rollene: Treat Williams (Andrew Brown), Gregory Smith (I) (Ephram Brown), Emily VanCamp (Amy Abbott), Debra Mooney (Edna Harper), John Beasley (Irv Harper), Vivien Cardone (Delia Brown), Chris Pratt (Bright Abbott), Tom Amandes (Harold Abbott) m. fl.
TV3: 7/12 19:00, 14/12 18:10


 
 Aktuelt
 Serie
 Sport
   Velg kanal

Torsdag klokken 20:00
www.robinson.tv3.no
Hva vises og når?
PARTNERE:
Everyday.com
CDON.com