Søk på nettet
Skriv inn ditt søkeord:
 
(Eks.: Reiser til London)
Eller velg en av følgende kategorier: - Bolig - Bil - Motor - Jobb - Mobil - Reiser - Spill - Shopping
Hva vises og når?


 

Søndag
2004-01-18


Helt sykt
Latter på resept! Hvis det stemmer at en god latter forlenger livet, kan en ukentlig dose med den kritikerroste komiserien “Helt sykt” anbefales på det varmeste. For på ”Sacred Heart Hospital” oppstår de komiske situasjonene ustoppelig. John “JD” Dorian og de andre legekandidatene har nettopp gjort seg ferdige med medisinstudiene, og nå strever de med å omstille seg til den virkelige verden. Det er ikke bare lett, spesielt ikke på et sykehus hvor det kryr av uforutsigbare pasienter og ansatte. “Helt sykt”, eller ”Scrubs” som serien heter på originalspråket, er en smart, velskrevet og smidig komiserie, der humor og tragedier går hånd i hånd. Serien ble umiddelbart en pangsuksess i USA, der den har vunnet en rekke priser. ”Helt sykt” fikk også to Emmy-nominasjoner etter første sesong.Denne ukens episode(r):

12/1 01:30
Carla og Elliot er på en bar når de plutselig får hver sin aha-opplevelse. Carla innser plutselig hva hun skal svare Turk, mens Elliot får endelig se hvordan drømmemannen ser ut når hun treffer Paul, som hun kjenner igjen fra sykehuset.

13/1 00:05
Elliot prøver å oppføre seg perfekt overfor sin nye kjæreste. Hun er nemlig redd for at han ikke kommer til å like henne dersom hun er seg selv. På sykehuset får Dr. Cox fulle hender når Jordan helt uventet føder, samtidig som hun avslører hvem barnefaren er.

14/1 00:00
J.D. vet ikke om eller hvordan han skal fortelle Dr. Cox sannheten om hvem som er faren til Jordans baby. Men når han møter Dr. Fisher, en tidligere elev av Dr. Cox, får han et annet syn på saken. Carla uroer seg over å ha mistet sin sexappell.

15/1 23:55
J.D. blir irettesatt av sine venner når han flørter med en kvinne som er på sykehuset for å se til sin mann som ligger i koma. Carla og Turk har begynt å krangle om alt etter at de forlovet seg.

Original tittel: Scrubs
Sesong: 2
Kategori: Serie
Genre: Drama, Komedie
Land: USA
I rollene: Zach Braff (John J.D. Dorian), Sarah Chalke (Elliott Reid), Donald Faison (Chris Turk), Ken Jenkins (Bob Kelso), John C. McGinley (Perry Cox), Judy Reyes (Carla Espinosa) m. fl.
TV3: 19/1 01:50, 20/1 00:10, 21/1 23:55, 22/1 00:30, 26/1 01:30, 27/1 00:20, 28/1 23:45, 29/1 23:40


 
 Serie
 Sport
   Velg kanal

PARTNERE:
Everyday.com
CDON.com