Søk på nettet
Skriv inn ditt søkeord:
 
(Eks.: Reiser til London)
Eller velg en av følgende kategorier: - Bolig - Bil - Motor - Jobb - Mobil - Reiser - Spill - Shopping
Charlottes venn Anthony er fra...
Resultat
Italia 19%
Hellas 10%
Sicilia 71%
www.singel24-7.no


 

Onsdag
2004-03-31


The Shield
Politimannen Vic Mackey er unik. Med uforskammet god selvtillit sjefer han over en nådeløs spesialenhet i politidistriktet Farmington, L.A. Ifølge Vic er veien til rettferdighet så komplisert at man alltid må balansere på en hårfin grense mellom det som er rett og galt for å sikre en fellende dom. Vics metoder er stadig oppe til granskning, men ingen har ennå stoppet ham. Det viktigste er tross alt å få fjernet kriminaliteten som råder i Farmington. The Shield er en kritikerrost politiserie som bryter med seernes gamle forestillinger om hvordan en politiserie skal være. Den kjører en tøffere, hardere og mer realistisk linje. Språkbruk, handling og fraværet av politimenn som bare er ”good guys” gjør serien spesiell. The Shield fokuserer blant annet på forholdet mellom en gruppe effektive politimenn som må ty til ekstreme metoder og dermed bryter reglene, og en politisjef som sliter med å skulle anmelde dem for dette. Jobben blir tross alt gjort, men hans egen karriere kan nyte godt av en reaksjon mot de som ikke følger boka… I hovedrollen møter vi Michael Chiklis som Detective Vic Mackey. Chiklis vant en Emmy i 2002 og en Golden Globe i 2003 for beste mannlige hovedrolle i en dramaserie for sin innsats i denne serien.Denne ukens episode(r):

1/4 23:00
En prostituert kvinne anmelder en voldtekt, og det viser seg at mannen som står bak forbrytelsen har et merkelig motiv for å begå overgrep. Når Vic arresterer en profesjonell basketballspiller, benytter han anledningen til å påvirke oddsen han har satt på kveldens kamp.

Original tittel: The Shield
Sesong: 1
Kategori: Serie
Genre: Drama, Krim
Land: USA
Fra: 2002
I rollene: Michael Chiklis (Vic Mackey), Catherine Dent (Danielle Sofer), Reed Diamond (Terry Crowley), Walton Goggins (Shane Vendrell), Michael Jace (Julien Lowe) m. fl.
TV3: 1/4 23:00, 8/4 23:00


 
 Aktuelt
 Serie
 Sport
   Velg kanal

Hva vises og når?
PARTNERE:
Everyday.com
CDON.com