Søk på nettet
Skriv inn ditt søkeord:
 
(Eks.: Reiser til London)
Eller velg en av følgende kategorier: - Bolig - Bil - Motor - Jobb - Mobil - Reiser - Spill - Shopping


 

Torsdag
2004-06-03


The O.C.
Ryan er en ung mann fra feil side av byen. Når han kommer i kontakt med advokat Sandy Cohen (Peter Gallagher), er det starten på en helt ny tilværelse for ham. I Orange County er innbyggerne velstående, privilegerte og tilsynelatende vellykkede. Men når Ryan kommer inn i deres liv, ser han raskt likhetstrekk med de tøffe omgivelsene han selv kommer fra. Gutten fra ”slummen” gjør et varig inntrykk på de som kommer i kontakt med ham.Denne ukens episode(r):

3/6 20:30
Ryan begynner å jobbe på en restaurant og blir kjent med ryddegutten Donnie. Seth er nysgjerrig på hvordan ”arbeiderklassen” har det gøy, og drar på en fest hos Donnie. Ryan er svært bekymret og avlyser et stevnemøte med Marissa for å holde øye med ham. Senere inviterer Seth Donnie og vennene hans til et beach party som raskt kommer ut av kontroll.

Original tittel: The O.C.
Sesong: 1
Kategori: Serie
Genre: Drama
Land: USA
Fra: 2003
I rollene: Peter Gallagher (Sandy Cohen), Kelly Rowan (Kirsten Cohen), Benjamin McKenzie (Ryan Atwood), Mischa Barton (Marissa Cooper), Adam Brody (Seth Cohen), Chris Carmack (Luke Ward), Tate Donovan (Jimmy Cooper) m. fl.
TV3: 3/6 20:30, 10/6 20:30, 17/6 20:30


 
 Aktuelt
 Serie
   Velg kanal

Hva vises og når?
PARTNERE:
Everyday.com
CDON.com