virtual (SIM game) horse
-A virtual (SIM game) horse-


Peto Menninkäinen

Klikkaa kuvat suuremmiksi
Don't Copy! Älä kopioi!
All Pictures (c) Tartsi V
Peto
Sp: ori
Väri: tummanrautias liinaharjalla
Rotu: suomenhevonen
i. Soturi Tulesta
e. PäivänSäde
Sk: 158cm
Synt: 13.5.2002 [VHKR]
Om: Tartsi

Voittosumma:


Rekka kaartaa pihaan ja sen sisuksista kuuluu oriin kovaa kiljuntaa ja seinien kolinaa. Tallitytöt häipyvät ihmeeksesi luikkaasti paikalta kurkistellen varovasti tallin ikkunoista ja seuraavaksi näet syyn siihen.

Massakas suokki ori pamahtaa rekasta pihalle ja pyörittää hetken omistajaansa kunnes jää seisomaan tasajaloin keskelle tallin edustaa ja päästää ilmoille valtavan toitotuksen.

Se on saapunut totta vie kotiin.

Petoa ei käsketä vaan se sattuu tottelemaan niitä kaksilahkeisia joita arvostaa. Jos sille yrittää mennä sanomaan missä kaappi seisoo (lainatakseni Thingin sanoja) turpiin tulee. Se todellakin on nimensä veroinen jyrääjä, joka on näyttänyt taitonsa ravurina reilusti useammin kuin kerran, ollen aikanaan VRER:n ranking kärkinimiä. Myöskin herra ilmeni kahjosta luonteestaan huolimatta hyväksi periyttäjäksi (osa jälkeläisistä juossut kunniakaasti). Nyttemin on Peto juoksunsa juossut, eikä radoille ole enää mitään menemistä kilpailu mielessä ja poika varmasti tykkää ansaituista eläkepäivistään. Aina itsekseni ihmettelin miksi pidän tätä hevosta, sen jälleen kerran "yllättäen" ihmiset oudoilla tempauksillaan, mutta käyttäytymällä edes päivän verran normaalin humman tavoin on se kaikkien kärsimysten arvoinen kumppani.

Pedon hankin raviharrastuksen alkuajoilla, jolloin meillä oli tarkoitus tehdä sitä omaksi huviksemme, emmekä suoraansanottuna odottaneet saamaamme mainetta ja menestystä.


Jälkeläiset:

Ravit
AikaPaikkaTasoSija
----

1