Søk på nettet
Skriv inn ditt søkeord:
 
(Eks.: Reiser til London)
Eller velg en av følgende kategorier: - Bolig - Bil - Motor - Jobb - Mobil - Reiser - Spill - Shopping
Hva vises og når?
Singelklubben for deg mellom 25-45 år!


 

Tirsdag
2004-08-03


Joan of Arcadia
Joan har nettopp flyttet til idylliske Arcadia sammen med familien sin. Hun forsøker å leve som en normal tenåring, men merkelige ting har begynt å skje. Til stadighet dukker det opp forskjellige mennesker som sier de er Gud, og som ber henne gjøre forskjellige ting. Det ene øyeblikket er det en søt gutt, i det neste er det kantinedamen. Joan er usikker på hva Gud vil eller om hun er i ferd med å bli gal, men hun velger å gjøre som hun blir bedt om. Faren hennes Will er politisjef i Arcadia, og han får sine egne problemer å stri med når byen opplever en kriminalitetsbølge av dimensjoner.Denne ukens episode(r):

8/8 18:10
Gud greier nok en gang å overraske Joan. Gud ber henne nemlig om å passe på at en skulptur ikke blir vist på skolens kunstutstilling. Will føler seg presset av distriktsadvokatens kontor, mens Kevin begynner å bli lei av å få særbehandling fordi han sitter i rullestol.

Original tittel: Joan of Arcadia
Sesong: 1
Kategori: Serie
Genre: Drama
Land: USA
Fra: 2003
I rollene: Joe Mantegna (Will Girardi), Jason Ritter (Kevin Girardi), Mary Steenburgen (Helen Girardi), Amber Tamblyn (Joan Girardi), Michael Welch (Luke Girardi) m. fl.
TV3: 8/8 18:10, 15/8 18:10


 
 Aktuelt
 Serie
 Sport
   Velg kanal

PARTNERE:
CDON.com