Onrust op Ringweg Eindhoven – Elvis gesignaleerd!

Vanmorgen om 08:10 uur kwamen er bij de Ringweg Politie diverse meldingen binnen dat Elvis op de Ringweg zou rondlopen. Nadat onze politie uitrukte troffen ze langs het traject Beukenlaan – Botenlaan – Limburglaan diverse mensen aan in psychotische toestand. Enkelen staarden slechts in de verte zonder een woord te zeggen, anderen stonden heupwiegend ‘Viva Las Vegas’ te roepen. We hebben zelfs iemand gevonden die elke keer als het stoplicht op groen sprong zei: “Than’you very much momma, I appreciate that !!”.

De meeste getuigen zeggen dat Elvis geland zou zijn met een soort van UFO langs de Noord Brabant Laan. Niet geheel ontoevallig was onze razende reporter in de persoon van De Dokter als eerst aanwezig om deze unieke foto’s te schieten.Elvis verlaat de UFO

De Dokter was er als de kippen bij om als eerste Elvis de hand te schudden.

Op de vraag wat Elvis kwam doen was zijn commentaar: “ I would appreciate it very much if I could check your wonderful Ring Road. I’ve heard so much about it. ” Dit liet de Dokter zich geen 2 keer zeggen. Samen gingen ze met de Evil Corsa op weg.

Hieronder een unieke fotoreportage van Elvis op de Ringweg.
Uiteraard werd als eerste het Strijps Dipje (de nieuwe tunnelbak) geinspecteerd.


Elvis doet wat lucht in de bandjes van de Evil Corsa:


Tijdens de spits was Elvis meer dan bereid om even op de Ringweg een aantal (nu al legendarische) poses te maken.

Aangekomen bij de Berekuil waren er vele fans die Elvis graag een handje wilde schudden.

 

Als toetje kregen de fans zowaar nog een miniconcert voorgeschoteld.


Elvis met zijn (overigens snaarloze) gitaar

Na dit weergaloze suces inspecteerd Elvis nog wat verkeerslichten en flitskasten

 

....en kon alleen maar tot de conclusie komen dat Ringweg Eindhoven hype is !

 

Na deze fantastische rit op de Ringweg haalde Elvis nog even een lekkere hamburger tevoorschijn en kocht vervolgens een treinkaartje Eindhoven Beukenlaan – Graceland. Het was wederom een hoogtepunt voor de Ringweg !!!


Op de uitspraak of de eerder genoemde UFO niet gewoon het Evoluon is kunnen we niet ingaan. Verder doen er berichten de rondte dat we hier te niet te maken hebben met Elvis maar met een bedrieger. De Dokter zegt dat de man zei dat ie Elvis was en daarmee is voor ons de kous af.
Er zijn ook meldingen geweest dat Elvis op de Jeroen Boschlaan zou zijn gesignaleerd. We hebben deze persoon kunnen traceren en hij is gearresteerd. Het bleek overigens Theo de King uit Schijndel te zijn, de enige echte King.
Verder heeft het forensisch team diverse aangevreten hamburgers gevonden, alsmede een paar kapotgeschoten TV’s. Of deze ook daadwerkelijk van Elvis komen is niet duidelijk. Feit is wel dat de Gemeente Eindhoven dus weer voor de opruimkosten kan opdraaien. Het lijkt er namelijk op de er geen verwijderingskosten voor deze toestellen zijn betaald.

 
Lees ook Dossier Ringweg: Elvis op de Ring, massahysterie of werkelijkheid ? – door drs.ing. G. van Uitdenvreemde
               
© 2003, Ringweg Eindhoven: http://www.ringwegeindhoven.nl