Lucy Dee's Angels: Ringweg Eindhoven, as cute as hell
Op 24 februari was het dan zover. Seksie Leksie, De Dokter en Marten deden Lucy Dee's Angels. Deze Ringwegbabes doen hun ding binnen de Ring en snappen waar het om gaat. De Founder Members vielen als een blok voor de charmes van deze lieftallige dames maar omgekeerd was het tegengestelde ook waar.

De hele aanloop naar deze meeting ging niet zonder slag of stoot; Lucy Dee's Angels gaf geen duimbreed toe op hun eisen. www.ringwegeindhoven.nl moest alles uit de kast halen om te krijgen wat ze wilden: duidelijkheid.

De voorbesprekingen waren heftig, maar productief.

Marten en Seksie Leksie bespreken het concept. De Dokter en Seksie Leksie hebben de financiële plannen voor elkaar. Hoewel we natuurlijk een non-profit organisatie zijn vinden we het wel lekker om gewoon veel geld te hebben. En toevallig hebben wij dat.

De inhoud van het verhaal is duidelijk. Wat willen we? - Ringwegbabes! Waarom? - De Ringweg is niet louter een mannenaangelegenheid en dat willen we bevestigd zien. Na het afvallen van The Cheeky Girls als mogelijk kandidaten (daarbij bleek overigens dat Seksie Leksie niet zo'n 'Cheeky Boy' is als wij wellicht dachten) gingen we het toch maar in Eindhoven Ringcity zoeken.

Dit bleek niet moeilijk. Lucy Dee's Angels gaven aan al vanaf het begin enorme Ringweg bewonderaars te zijn en natuurlijk vooral van Seksie Leksie. Dit moest gehonoreerd worden. Bruto woorden met netto daden ! Dat is www.ringwegeindhoven.nl en daar staan we voor.

link naar site van Lucy Dee's Angels: http://www.lucydee.nl/

 
Intermezzo: Het hoe en waarom van Lucy Dee's angels in vogelvlucht:

Tijdens een stapavondje met Sexie Lexie besloten we, na menig kroeg te hebben bezocht, ook maar eens een bezoekje te brengen aan de Kram. Na een pilsje of wat te hebben genuttigd viel mijn oog op een tasje met daarop een sticker van Lucy Dee's Angels.

Al snel genoeg raakte ik aan de praat met de eigenaresse van de tas, die een heuse Angel bleek te zijn, Angel Ellen in dit geval. Na een vlot gesprekje en nog wa pilskes later verliet ik de kroeg richting huiswaarts met het ie-meel adres van de baas van de Angels (Loes) in mijn kontzak.

Een aantal meeltjes en telefoongesprekken later hebben we een afspraak met Loes en de Angels. SL was zo goed om vantevoren de ringwegshirts bij het atelier van Loes af te geven, die zij vakkundig heeft vermaakt tot girlie shirts (een unieke oplage van 6 stuks!).

Goed, als SL al liters thee naar binnen heeft gewerkt die avond bij Loes en de Angels, en het grote ringwegbord al prijkt in het atelier, dan komen Marten en De Dr. ook nog eens aankakken, "we konden het niet zo goed vinden" "hedde stront in oe ogen of wa?". We stellen ons voor aan de overige Angels: Rozalinda, Gwen, Linda en Peggy, en al spoedig wordt er besloten over te gaan tot een fotosessie met ringwegbord en Lucy D merchandise. Aansluitend een dans die wordt getaped door SL Spielberg. Hierna tijd om even bij te komen en om even te informeren over het hoe en waarom van de angels.

Het idee van Lucy Dee's Angels is ontstaan nadat Loes een bezoek had gebracht aan Amerika. Ze had daar een festival bezocht met talloze aanwezige dansgroepjes.

De stijl sprak haar erg aan, en heeft haar doen besluiten om in Eindhoven een dansgroepje op te richten: Lucy Dee's Angels. Het doel is eigenlijk om zoveel mogelijk met bands op te treden, waarbij in het verleden uitsluitend werd gedanst proberen ze nu ook te entertainen.

Een goed voorbeeld is de samenwerking met 69 Charger. Tijdens de Soul Show met deze band, die medio april/mei gepland staat, zullen ook de zangkwaliteiten van de Angels op de proef gesteld worden.

De huidige bezetting is overigens niet de originele bezetting: verschil van mening over de stijl heeft de "eerste" 4 meiden doen beslissen om zelf verder te gaan. De huidige bezetting, met de 4 nieuwe meiden, is overigens nog op zoek naar een sponsor. Dit in verband met een gepland festival bezoek in Benidorm.

Mensen, bands en Wil, die serieus interesse hebben kunnen contact opnemen via: info@lucydee.nl. Als Loes niet de baas is van de Angels, dan is ze in haar atelier te vinden, waar ze kleren maakt voor o.a. bands, dansgezelschappen en leraren die met carnaval als K3 verkleed willen gaan (nietwaar Marc?). Voorbeelden hiervan zijn o.a. BZB en Jovink.

We sluiten dit aardige gesprekje af met nog een kopje thee, 2 klontjes, geen wolkje melk aub en nog een laatste fotoshoot met suele poses van de founder members in combinatie met de Angels en het nu al roemruchte ringwegbord. Conclusie: bakken respect (ze staan al achter in de tuin) voor Loes en de Angels natuurlijk.

Don't forget: Lucy Dee's Angels: "As cute as Hell!"

 
 
 
               
© 2003, Ringweg Eindhoven: http://www.ringwegeindhoven.nl