Ingezonden brieven
- Drs. Ing. G. van Uitdenvreemde
- Jan Paul B.
- Couchpotato's
   
In de krant
- Eindhovens Dagblad doet Ringweg Eindhoven
- Eindhovens Dagblad krijgt geen genoeg van Ringweg Eindhoven
- Volleybal Hajraa
   
Op de radio
- Interview E-FM
   
De ringweg in het nieuws
- Versnelde aanpak Black spots
   
   
   
   
   
   
 
 
Eindhovens Dagblad doet rondje Ringweg Eindhoven
   

Na een uitvoerige fotoshoot met het bekende Boschdijk/Edisonstraat uitgaanscentrum als achtergrond volgde een indrukwekkend interview!

Dit werd gebracht door multimediaal fulltime guru Marten, visueel en verbaal ondersteund door Seksie Leksie en De Dr.

In dit interview een gedetailleerde uiteenzetting van Ringweg Eindhoven gevolgd door een uitgebreid WWW-business plan met Powerpoint presentatie met alle ins en outs, de pros en cons, de voors en tegens, de minnen en de plussen en de voor- en nadelen.


foto: Jeroen Broekmans


Nadat alle voors en tegens tegen elkaar waren weggestreept bleef er niks over en was de ring rond.

Een duidelijk kernwoord van onze boodschap is: "duidelijkheid", daar staan wij voor. Maar aangezien de ring rond is staan we er misschien ook wel achter. Netto staan we dus er op.

Seksie Leksie gaf een voorproefje op het nu al legendarisch Bere(n)kuil festival waarbij al diverse bandjes afgezegd hebben omdat ze niet komen. De dokter, nog steeds in de ban van de gestolen Corsa, scheen zijn licht op de donkere kant van de ring.

Na afloop volgde een staande ovatie van toehoorders: Einhovens Dagblad, sponsors (Auf der Axe, 3xniks en Couchpotato's) en de schoonmaakploeg. Tevens was er een borrel voor genodigden, niet-genodigden en onnodigen. Alles werd later ontkend en het scheen ook niet te hebben plaatsgevonden.

Naderhand vertrok een select gezelschap naar het uitgaanscentrum aan de Ringweg / Boschdijk voor wat vertier, waarbij dingen gezegd werden.

Lees het hele interview digitaal of zoals het in de krant verscheen: hele interview (133 kB) apart: interview deel 1 , interview deel 2

   

 
Eindhovens Dagblad krijgt geen genoeg van Ringweg Eindhoven

Het Eindhovens Dagblad heeft de smaak te pakken en plaatste een tweede artikel over de hype: Ringweg Eindhoven. Wij willen overigens opmerken dat de ringweg toch echt een ringweg is en geen rondweg. Want men kan de ringweg wel rond rijden maar een rondweg kan men niet ring rijden. Daarmee is het vierkant rond en blijft de Eindhovense Ring een ringweg.

Lees het vervolg hier


 
Radio interview met Radio E-FM

Natuurlijk is de ringweg van Eindhoven niet ontsnapt aan de media. Op vrijdag 19 april 2002 heeft Seksie Leksie aan Radio E-FM uitgelegd waar de Ring voor staat! Binnenkort op CNN: Special about the famous Ringway Eindhoven, Have you done him yet?

Luister hier naar het interview: MP3


 
Volleybaltoernooi Hajraa

Vorig jaar wonnen we één set gedurende het hele toernooi, dit jaar wonnen we maar liefst twee wedstrijden! SportClub Ringweg Eindhoven heeft de verwachting van de sponsor meer dan waar gemaakt.

Het toernooi is zaterdag officieel goedgekeurd door Ringwegeindhoven.nl

Ook zijn we genoemd in het Eindhovens Dagblad, zie foto hiernaast. Bekijk ook het volledige artikel over het ringwegsucces.

 

 
 
 
 
 
               
© 2003, Ringweg Eindhoven: http://www.ringwegeindhoven.nl