Overig
- Foto Galerij
- Berenkuil
- Bullshit basement
- Ringweg Shop
- Links
 
Ringweg Promotie
- Groet elkander
- Paaspop 2003
- Ringding in Oostenrijk
- Woorden Schieten te kort
- Boot Messe
- Nieuw Zeeland
- Solden
- Halve Marathon
- Bospop
- Hajraa
 
Vrienden van Ringweg Eindhoven, groet elkander!

Op een toenemend automobielen, bewegend over de Ringweg van Eindhoven, prijkt de felblauwe Ringweg Eindhoven Sticker. In deze tijden van agressie op de weg, vormt de sticker niet alleen een blijk van herkenning maar ook een verzoenend gebaar naar uw mede-ringweg gebruikers.

Hierbij een handleiding voor een juiste ringweg-groet

  1. Haal het beschermende vel van de sticker, anders plakt ie niet
  2. Bevestig de sticker op een zichtbare positie op de achterzijde van uw auto
  3. Begeef u naar de ringweg
  4. Doe uwer ding op de ring
  5. Groet uw mede ringweg gebruikers op gepaste wijze
  6. De ring is goed.

Op bijgaande foto's is Maike te zien, een trotse eigenaar van ringweg sticker met auto. Ook laat Maike de juiste positie van de sticker zien. Respect.

 

 
Ringweg Eindhoven promotie-tour doet Paaspop 2003

Op 19 april bezocht het ringweg promotie team Paaspop in Schijndel.

Omdat de hele scene van Eindhoven in Schijndel zat, kwamen we o.a. ook tegen: the Spades, Peter Pan Speedrock, Lucy Dee's Angels, Tear it up Records.

de foto's staan hier

 

 

 
Ringding in Oostenrijk
Een inmiddels erkende Ringwegfanaat (voorheen bekeerd Duitser) maakte de volgende foto's tijdens de ski-vakantie in Oostenrijk. De ringweg wordt genoemd en dat is goed. Respect voor deze ringweg promotie in het tot dan toe ring-onbewuste Oostenrijk.
 
 

Woorden schieten te kort

Een idyllische lokatie overgoten met sneeuw en koude werd blijde verrast met ene afbeelding van de Eindhovensche Ring.....wat een pracht in een landschap zo mooi.

Lokatie bank + smalijk lachende sshshshshshsshshsh....eh: Marten: omgeving Hochsauerland
Lokatie paal + uitzicht: andere zijde van omgeving Hochsauerland
Overig commentaar: geen
Dankwoord: 3 bakken respect staan in de tuin klaar voor S.L.

 

De Dr doet ding in Duitsland

De Dr deed onlangs zijn ding tijdens de duikbeurs "Boot" in Dusseldorf. Zijn promotionele activiteiten niet vergeten zijnde, kostte het hem slechts 2 bier, 1 friet zonder en een fleske apfelsaft om een niets vermoedende Duitse bezoeker van de beurs te bekeren tot de "Ring".

Lopende van de van bekering weg, vroeg de Dr de zojuist bekeerde nog om een kort statement: Aldus sprak de bekeerde: "Die Eindhovensche Ringweg ist ja super! Vielleicht konnen wir ein auswechsel Project anfangen und auswechselen wir die Nurburg-Ring mit Ihnen Eindhovensche Ringweg". De Dr. sprak daarna in zijn beste Duits: "Verdammt" en andere duitse kretologie: "das soll ja nicht passieren. Bleib ab! Die Eindhovensche Ring gehört nur uns!!!!"

Ringweg Eindhoven, hast du ihm jetzt gemacht???

(Excuses namens de Dr. voor het gebrekkige Duits.....)

   

Ringweg Eindhoven ringonderzoek in Nieuw Zeeland
   

Op verzoek van de Founder Members is er door Gaby en Claudia een ringonderzoek verricht in Nieuw Zeeland.

De volgende stelling werd geponeerd: Het principe dat de aarde rond is wil niet zeggen dat aan de andere zijde van deze aarde een ringweg per definitie rond is aan de andere zijde, in vergelijking tot de aarde (wat betreft de vorm tenminste).

In de vrije uurtjes van het ringonderzoek zijn ons de volgende schitterende foto's toegezonden:

 

Het www.ringwegeindhoven.nl shirt is vereeuwigd bij de " Lady Knox geijser" een geiser die in leven blijft op een rantsoen van 1.5 kg waspoeder per dag.

Hieronder een bloemlezing uit het Ringonderzoek:

"Al ruim voor Queenstown zagen we de eerste bungeejumpers van een mooie historische brug springen. Bij diezelfde brug hebben we later nog een www.ringwegeindhoven.nl sticker achtergelaten aan de onderkant van de brug. Een mooi plekje voor zo'n sticker, zij het dan dat het wel wat bloed en zweet (geen tranen) kostte : De wraak van de brug was een stuk of 5 flinke splinters, diep in de vingers van Gaby"

Eeuwig Respect aan Gaby en Claudia voor deze ringweg promotie aan den andere zijde van dezen aardkloot. O ja, na vele conclusies is gebleken dat de ringwegen in Nieuw Zeeland per definitie meestal rond zijn......


Ringweg Eindhoven schopt kont in Sölden, Oostenrijk

Founder Member Seksie Leksie en Long-time Ringweg fanaat B1 hebben in
Sölden een korte promotie tournee gehouden ten bate van www.ringwegeindhoven.nl.

Zowel op als buiten de piste waren de reacties buitengewoon enthousiast !

Met name in de après-ski bar was het gejodel niet van de lucht. Het was er ook niet te luchten. De gemeente Sölden heeft als blijk van waardering een Gedenkteken boven op de Schwarzkogl geplaatst (zie kaart) waarmee Sölden blijvend in vriendschap verbonden is met www.ringwegeindhoven.nl

   
   
   

Seksie Leksie en B1 hebben tevens een cheque van € 5.000,- overhandigd aan
het plaatselijke tehuis voor Kinderloze Ouders. Successieve Generatie Discontinuïteit is een aandoening die in deze regio vaak voorkomt.
Waarschijnlijk komt dit door de ijle lucht en gepaneerde Wienerschnitzel.


Hieronder enkele opnamen vanaf de Giggijoch sneeuwpistes.

Seksie Leksie springt  
   

 

B1 Springt Seksie Leksie springt weder

Ringweg Eindhoven doet de halve marathon

Zie hier, we beperken ons niet alleen tot het doen van de Ringweg van Eindhoven! Seksie Leksie en De Dr. hebben namens Sportclub Ringweg Eindhoven de halve marathon van Eindhoven gedaan. Kruiwagens respect voor deze helden!

PS. De foto's zijn opgrootbaar

Seksie Leksie (1e van links, 2e van rechts)

De Dr. (3e van rechts, 3e van links, min of meer in het midden)


Foto's Ringweg Eindhoven promotietour Bospop 2002

Op 12 en 13 juli bezocht het RingwegEindhoven promotieteam het Bospop festival in Weert (Glemburg). Deze actie werd noodzakelijk geacht omdat de Weertenaren de ringweg van Eindhoven dagelijks weten te vinden maar hem nooit doen. Neuuuu ze hebben een eigen randweg en daarom hoeft het allemaal niet zo.....

En daarom dat het Ringweg Eindhoven promotieteam zich in het hol van de leeuw begaf (niet geheel toevallig werd dit festival aan de randweg van Weert gehouden). Op een zeer speelse wijze werd de ringweg van Eindhoven onder de aandacht ven het publiek gebracht.

Zoals de foto's laten zien, wekte het promotieteam enorme hoeveelheden emoties en respect op. Ringweg Eindhoven is niet langer een begrip maar een feit waar ook Weert niet omheen kan.


Volleybaltoernooi Hajraa + Foto's

Vorig jaar wonnen we één set gedurende het hele toernooi, dit jaar wonnen we maar liefst twee wedstrijden! SportClub Ringweg Eindhoven heeft de verwachting van de sponsor meer dan waar gemaakt.

Het toernooi is zaterdag officieel goedgekeurd door Ringwegeindhoven.nl

Ook zijn we genoemd in het Eindhovens Dagblad, zie foto hiernaast. Bekijk ook het volledige artikel over het ringwegsucces.

Het Ringweg Eindhoven team speelde in het officiele Ringweg Eindhoven sport-tenue. Wil je ook zo'n officieel wedstrijdtenue bestel er dan snel één in de my ringweg-shop

Bekijk hier de foto's !

 
 
 
 
               
© 2003, Ringweg Eindhoven: http://www.ringwegeindhoven.nl