Vissza a címoldalra
Survivor - a sziget
RTL Klub Online
2003-09-16 09:54:26

Képgaléria
2003 valami mást hoz az életbe. Egy sziget, amely maga a paradicsom, s egyben minden, amit ki akartál próbálni. Kitartás, erő, izgalom, feszültség, harc és túlélés. Mi az, amit ki lehet bírni, mi az, amit meg lehet tenni a túlélésért?

Médiatörténelem-formáló show-t indít útjára az RTL Klub: a Survivor - A sziget című sorozat várhatóan sorra állítja majd be a legkülönbözőbb rekordokat.

Első adás: szeptember 20. szombat, 20:10

Műsorvezető: Stohl András

Stohl András Mindenki eljátszott már legalább egyszer a gondolattal, hogy mi lenne ha… Mi lenne, ha egy hajótörés után egy lakatlan szigetre sodorna a tenger bennünket. Várni, hogy majd egy másik hajó jön és elvisz minket, vissza a civilizációba…

Az RTL Klub jóvoltából egy maroknyi bátor ember minden képzeletet felülmúló helyzetben találja magát: eljutnak egy szigetre – hajótörés nélkül – és mindent kipróbálhatnak. Hogyan élik túl a helyzetet? Vajon romantikus álmaik megvalósulását örömmel vagy inkább szenvedéssel fogadják majd?

Tudnak-e megfelelő döntéseket hozni a nehéz helyzetekben? Képesek lesznek-e együtt dolgozni a túlélésért, miközben mindannyian tudják, hogy csak egy túlélő maradhat.

Izgalom, feszültség, játék - veszélyes és romantikus tájakon. A reality és a túlélő show-k merész ötvözete, amely minden képzeletet felülmúlő élményt ad.

Minden képzeletet felülmúló helyzetbenA Survivor tizenhat kiválasztottja a Karib-tenger egy gyönyörű lakatlan szigetén – egyébként természetvédelmi területen – küzd majd a túlélésért és a hatalmas nyereményért.

Magyar sajátosság, hogy az utolsó két ember sorsáról nem a korábbi kiszavazottak döntenek, mint a licensz eredeti verziójában.

A ValóVilághoz hasonlóan a nézők határoznak: a karácsony előtti utolsó döntés helyszíne már a budapesti stúdió lesz. A hazai televíziózásban új fejezetet nyitó szupershow-t szeptembertől karácsonyig izgulhatják végig a nézők.

Logó

Írjon nekünk levelet! Erre szolgál (sokáig törtük a fejünket, mi legyen) a survivor@rtlklub.hu.


1/3 Következő oldal >

  1. A show
  2. 51 millió ember nem tévedhet
  3. A játék pszichológiája
© 1999-2003 Castaway Television, RTL KLUB. Minden jog fenntartva.
A weboldal tartalmának másodközlése, felhasználása csak a jogtulajdonos engedélyével lehetséges.