Søk på nettet
Skriv inn ditt søkeord:
 
(Eks.: Reiser til London)
Eller velg en av følgende kategorier: - Bolig - Bil - Motor - Jobb - Mobil - Reiser - Spill - Shopping
Hvem er din favorittfyr i The OC?
Resultat
Ryan 34%
Seth 45%
Sandy 8%
Luke 7%
Jimmy 6%
Hva vises og når?
Singelklubben for deg mellom 25-45 år!


 

Torsdag
2004-08-26


Gift med svigers
Nygifte Tom og Susan flytter fra New York til Kansas City for å bo nærmere hennes familie. Det går fort opp for bygutten Tom at det nye livet vil bli alt annet enn enkelt. Susan har nemlig et litt for tett forhold til familien sin, og Kansas City er for en småby å regne. Nå må forfatteren Tom tilpasse seg både svigerfamilien og det nye livet i Midtvesten. Det gjør ikke saken enklere at Susans familie er mildt sagt eksentriske; moren Sandy er et kontrollerende fruentimmer, søsteren Mary har et overutviklet konkurranseinstinkt, lillebroren Lewis er en innesluttet insektsamler - og det er bare starten! Selv har Tom vokst opp som enebarn i en heller kjølig familie og sliter med å tilpasse seg svigerfamilien. Heldigvis er han utstyrt med en god porsjon humor som hjelper ham å takle det nye livet.Denne ukens episode(r):

27/8 20:30
Tom inviterer svigerfamilien til grillfest, i håp om å få innpass. Da han ikke greier å sette sammen grillen, må han få Susan til å gjøre det. Til gjengjeld må Tom stelle i stand maten som familien tror Susan har laget.

Original tittel: Married To The Kellys
Sesong: 1
Kategori: Serie
Genre: Komedie
Land: USA
Fra: 2003
I rollene: Breckin Meyer (Tom Wagner), Kiele Sanchez (Susan Wagner), Nancy Lenehan (Sandy Kelly), Emily Rutherfurd (Mary), Josh Braaten (Chris), Derek Waters (Lewis Kelly), Sam Anderson (Bill Kelly) m. fl.
TV3: 27/8 20:30


 
 Aktuelt
 Serie
 Sport
   Velg kanal

PARTNERE:
CDON.com