Equilibrium Fanzine
13. WAVE-GOTIK-TREFFEN
Estee fényképes beszámolósorozata.1. nap (127 kép)

Prágai útiképek, Suicide Commando, Camouflage

2.nap (207 kép)

Combichrist, SITD, Fixmer & McCarthy, Funker Vogt, Covenant, Klinik

3. nap (256 kép)

Rotersand, Icon of Coil, Armageddon Dildos, Insekt, In Strict Confidence, Karl Bartos, Melotron, De/Vision

4. nap (77 kép)

Spetsnaz, Stendal Blast, Coil + útiképek

5. rész (352 kép)

Koncertfotók, látogatók, helyszínek!

 
 •  

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 
08.13: THE UNDERDOGS


Egyelőre átnevezzük ezt a rovatot, aztán fogjuk csak megint naposítani. Mostani linkünk a játékosoknak ajánlott - szabadon és legálisan letölthető játékok, klasszikusak és nagyon újak, több, mint 5000 klasszikus és ritkaság. A legjobb abandonware site, amit találhattok.

Előző linkek:
07.26: Comic Ads, 07:12: Wumpskate, 06.30: Air Guitar Championship, 06.29: Electronic Music Guide, 06.25: All Your Base Belong to Us, 06:23: Ayleen, 06.21: Elektronik Supersonik, 06.16: Crimson Room, 06.15: Stanley Milgram, 06.09: The Bukkake Song, 06.07: Embergép, 06.06: Guide to unpopular culture, 06.05: Cyberphilia, 06.04: NewArk, 06.03: Snarl Hair
 
 
: : : : : :
 
2004. augusztus 26., Csütörtök
15:42
Marco Polo v2.0
Szeptembertôl újra lesznek pénteki partyk a Marco Polo Clubban, "egy vadonatúj rádiós kvízjáték nagyjából a régi rádiós kvízjátékok mintájára."
A bulik nagyjából ugyanannak a közegnek szólnak majd, mint az elmúlt két évben, csak több koncertet szervezünk. Ez viszont nem jelenti a hely "elrockosodását", viszont igen nehéz színvonalas dark, electro, ipari formációkat találni.


A pénteki bulik 'Rémálom a Nyár utcában' néven futnak, Nosferatu és Freddie Krüger hasonmásverseny viszont még nincs a tervek között.
A nyitóbuli szeptember 3-án lesz, a belépés ingyenes, a zenét pedig Samas (Autumn Twilight) és Zero (Negative Art) szolgáltatja majd. Szeptemberben bemutatkozik majd az újra koncertképes Without Face is, a további programokért pedig lessétek a holnap induló negativeart.hu site-ot.
| Hozzászólnék © Zero
11:32
Interzone, inc. - nehézene
Hétvégén zajlik a Szentendre polgárait próbára tévo˝ VI. Kis Magyar Performance és Nehéz Zenei Fesztivál, mely szombatján Interzónaként manifesztálódunk.Az eddig megszokott óvóhelyek biztonságából kilépve késo˝délután a szabadtérre áradunk ki, a szombat délutáni idillt rémálompiknikké deformálva. efZámbó Pistabá megnyugtatott aggályaimat hallván, hogy a többiek sem teázáshoz készülnek.

A részletes program.
| 6 hozzászólás © 3nailz
01:11
Új modellgaléria - Katta!
Új modellünk KATTA (akit más oldaláról, miszerint divattervezés, már többen ismerhettek), cseppet budoáros-lolitás hangulatú képeit nem más készítette, mint Skin, akit itt és most perspec csak dícsérni tudok a sorozat stylistjával, Kageroval egyetemben.. kellemes nézelődést, a modellfotózási láz szombaton folytatódik!
| 22 hozzászólás © d4m4g32004. augusztus 25., Szerda
22:12
Az utolsó ingyenes hétvége a Gyárban
A sajnálatos hír: Jövő héttől ismét kénytelenek leszünk belépőt szedni, melyet továbbra is a rászoruló, problémákkal küzdő deviáns gyermekek szórakoztatására fordítunk (karitatíve). Mivel mostantól nem csak GAG bulik lesznek, hanem Nemart rendezvények is, ezért érdemes lesz figyelemmel kísérni a programhirdetéseinket (LD50, gothic.hu fórumokon). Ezúton is szeretnénk megköszönni a Nemartos brigádnak a segítséget, melynek a Gyáripari Romantika a fennmaradását is köszönheti.

-=Gabriel Art Gothic=-
| Hozzászólnék © d4m4g3
10:35
big bad training
8:22, rezegve áll belém a felismerés, egyike azoknak a ritka erővel bíró powerful ötleteknek, amik vécén vagy mosogatás közben lepik meg a homloklebenyt. Egy kínai dinasztia akarok lenni, egyedül. Enyém lenne a titkos kungfu, a homeopátiás gyógyítás és a stílusos öltözet, amiben olyan szépen lehet rúgni, valamint a nagyon tiszta, előtétlencsével bezöldített víz, amiből olyan szépen lehet kibukkanni a lándzsával meghasított formagyakorlatok közben. Kagero pikírten megjegyzi, orosz dinasztia is lehetnék, több benne az erőszak, az alkohol és a . Igaz. De a kungfu jobb, a fájdalom szent és tisztít, valamint örök érvénnyel süt az egyik jelmondatunk:

MINDLESS DESTRUCTION IS OKAY IF IT'S FOR KUNG-FU TRAINING.


| 11 hozzászólás © d4m4g3
Hosszú lista...

 
2004 LEGUTÓBBI GOTH BABEJEIRégebbi modellképeink, valamint info, ha modellkedni akarsz, vagy rohadtul sok időd van és mindenféle félhivatalos dolgot akarsz olvasni arról, hogy mi mennyire komolyan vesszük magunkat.
 
Az LD-50 szerkesztősége tagokat keres a következő feladatokra:

-FORDÍTÓ (megbízhatóan és gyorsan képes magyarról angolra - igen, ez egy specifikus feladat - fordítani rövidebb (postnyi) és hosszabb (cikknyi, de ebből kevesebb van) anyagokat.
-hírgyűjtő:: (híreket vadászik le, fordít át és pakol ki az általunk megadott oldalakról, képek átméretezéséhez használ photoshopot vagy gimpet, teheti ezt adott témához kötve (banda, bandák, zenei stílus, bizonyos stílusú filmek, könyvek, stb.)
-blogger:: (grafomán állat, aki szórakoztatóan és intelligensen tud írni mindarról, ami foglalkoztatja, valamint nem veti meg saját írásainak telepakolását képekkel és linkekkel)
-partyfotós:: (rendelkezik digicammel, jó érzékkel és jó referenciákkal. megy és fotóz, de lehet hogy fotózik is, ahogy éppen az MTA-nak jó)
-street team tag:: (sokat jár a városban, képes matricázni és szórólapozni, esetleg, ha még exhibicionista, képviselhet is minket, dumálhat a nevünkben - és megvereti saját magát miérettünk öt öblös viperával)
-recenzióíró:: (lemezeket adunk neked, te meg írsz róluk. tudsz írni, van zeneismereted, nagy, valamint nem fulladsz közhelyekbe és rosszabb rockújságok vérmes sallangjaiba, le is döfnénk)

Ha úgy érzed, illenél az LD-50 csapatába és a fent ismertetett pozíciók valamelyikében helyt tudnál állni, írj mailt a damage kukac ld50.hu mailcímre vagy keress meg minket IRCen a #megatokyo csatornán.
 
Még több...
 
Még több...
 
Még több...
 
Még több...
 
Még több...
 
Még több...
 
Még több...
 
Még több...
 
Még több...
 
Még több...
 
Még több...
 
Még több...
 
Felhasználónév
Jelszó
Regisztráció
Elfelejtetted / megváltoztatnád a jelszavad?
 


Alternatív, setét trendmagazin.
-Steer

Púder, fekete lakk és Bauhaus.
-Vau

Az LD-50 annyira Bauhaus, mint a Havanna lakótelep.
-Salander
 
 • ENTRÓPIA ARCHITEKTÚRA
  2004. augusztus 27.
  Péntek, 20:00
  ŐSZI SZALON KÁVÉZÓ (Eötvös u. 9, az Oktogonnál)
  Fellépők: NAUTILUS, KRIST_K, ROVAR17
  Belépő: ingyenes, 50 db ajándék CD kerül kiosztásra az EXPERIMENTaRT és a SZEG jóvoltából

 • GABRIEL ART GOTHIC PRESENTS:
  2004. augusztus 27.
  Péntek, 22:00
  GYÁRIPAR (IX., Gubacsi út 95.)
  Dark-gothic, underground est.
  DJ: Pilla
  Beugró: ingyenes

 • NEW WAVE - NEW FACES KLUB
  2004. augusztus 28.
  Szombat, 21:00
  MARCO POLO CLUB (VI., Nyár u. 6.)
  DJ'k: Józan-Géza, Lala
  Belépő: Ingyenes

 • VOODOO NEKROMANTIKA EST
  2004. augusztus 28.
  Szombat, 21:30
  VOODOO MUSIC CLUB (Csepel, Rákóczi F. u. 89.)
  DIE FORM EST + dark-goth-electro party
  DJ'k: Gelka, Akasha
  Beugró: 600 HUF

 • GABRIEL ART GOTHIC PRESENTS
  2004. augusztus 28.
  Szombat, 22:00
  GYÁRIPAR (IX., Gubacsi út 95.)
  Elektro-industrial est
  DJ: Manó
  Beugró: ingyenes
 
Hogyan kövessen el öngyilkot egy tégla?
Balesetnek álcázza.
 
(6% - 5 szavazat)
Balesetnek álcázza, de lebukik.
 
(22% - 17 szavazat)
Reménykedik, hogy elporlad.
 
(8% - 6 szavazat)
Telepata képességeit bevetve aktív eutanáziát követ el.
 
(27% - 20 szavazat)
Ha van rabbi a háznál, beadja neki, hogy ő egy darab gólem.
 
(37% - 26 szavazat)
74 szavazat, 4 hozzászólás
Még több...

Ez az oldal nem jöhetett volna létre, ha nincs a www.pardey.org
Oldalaink megtekintéséhez IE 5.5+,
valamint Flash plug-in szükséges.
Impresszum | E-mail
Design: Monokrome Vision