etusivu      esittely      hevoset      kasvatit      kilpailut      HuRi      linkkejä      tekijänoikeus      sähköposti      vieraskirja


Kisakeskus Untuvainen on vuodesta 2003 alkaen toiminut eräänlainen monitoimitalli, virtuaalinen tietysti. Tarkalleen ottaen se perutettiin 20.7.2003. Täällä asuu yhteensä kahdeksan upeaa suomenhevosta, joilla kisaillaan aktiivisesti. Myös muutamia kasvatteja löytyy, mutta talli panostaa enemmän kilpailemiseen. Ratsutila Hubertuksen seura HuRi toimii myös Untuvaisen seurana, sillä minulla ei ole aikaa perustaa omaa seuraa, ja täytyyhän kisakeskuksella edes jonkinlainen seura olla!

Untuvainen on toimintansa aikana järjestänyt jo paljon kisoja, ja lisää on koko ajan tulossa. Tallin ensimmäiset asukit jouduin valitettavasti myymään, koska en ehtinyt kilpailla kaikilla tasavertaisesti. Nyt hevosia on jälleen kertynyt talliin vaikka kuinka paljon, mutta katsotaan nyt mitä aika tuo tullessaan... Untuvaisen ns. alaisena toimii Ravitalli Agil, jossa asustavat kaikki Untuvaisen ravihevoset. Tallin kasvattajanimi on Untuvaisen, joka lisätään kaikkien kasvattien nimen eteen. Se on VKL:n hyväksymä. Lopetanpa nyt nämä löpinäni. Vieraskirjaan saa jättää kommenttia ja kirjoitella ehdotuksia, kunhan muistaa, ettei kirjoita sinne kisakutsuja, koska sinnehän ne eivät kuulu. Muistuttaisin vielä tässä lopussa, että talli todella on virtuaalinen joten mikään asia tallilla ei tapahdu "oikeasti".

Hyvää syksyä kaikille Untuvaisen kävijöille!

Mia V. // diff.


Päivitetty viimeksi 25.8.04 klo 14:44
Osallistujia kisoihin. 3 uutta kisakutsua, tulossa vielä ainakin koulu- ja estekisat hevosille.

Rankingpisteemme
KRJ: 29p.
KERJ: 12p.
VVJ: 1p.
WRJ: 4p.

Hevosten voittama rahasumma: 10 355v€

Ota tästä mukaasi Kisakeskus Untuvaisen banneri! (Uuteen ikkunaan auetessaan se on melko suuri)Ulkoasu © Mia V.
Otsikko © Miiuli
Tausta © Nabila
Kuva © Mia V.
1