Søk på nettet
Skriv inn ditt søkeord:
 
(Eks.: Reiser til London)
Eller velg en av følgende kategorier: - Bolig - Bil - Motor - Jobb - Mobil - Reiser - Spill - Shopping
Hvem er din favorittjente i the OC?
Resultat
Marissa 42%
Summer 18%
Anna 18%
Kirsten 12%
Julie 10%
Hva vises og når?
Singelklubben for deg mellom 25-45 år!


 

Torsdag
2004-09-02


The L Word
Jenny flytter til L.A. for å være sammen med kjæresten Tim. Naboene er det lesbiske paret Tina og Bette, som introduserer Jenny for Marina. Dette får alvorlige konsekvenser, når Jenny merker at Marina vekker uante følelser i henne. I Bette og Tinas vennekrets finner vi også Shane, som er frisør og dronningen av korte eventyr, Dana, profesjonell tennisspiller som fortsatt er langt inne i skapet, biseksuelle Alice og Bettes halvsøster Kit, som er musiker, heterofil og tørrlagt alkoholiker.Denne ukens episode(r):

30/8 22:30
Bette og Tina ønsker å starte en familie sammen, mens naboen Tim er i ferd med å flytte sammen med kjæresten Jenny, en talentfull forfatter. Det tar ikke lang tid før Jenny begynner å tilbringe mye tid sammen med Bette og Tinas mange lesbiske venninner, og hun innser at studietiden fra Midtvesten ikke har forberedt henne på det nye livet i Los Angeles.

Original tittel: The L Word
Kategori: Serie
Genre: Drama
Land: USA
Fra: 2004
I rollene: Jennifer Beals (Bette Porter), Erin Daniels (Dana Fairbanks), Pam Grier (Kit Porter), Leisha Hailey (Alice Pieszecki), Laurel Holloman (Tina Kennard), Mia Kirshner (Jenny Schecter) m. fl.
TV3: 6/9 22:30, 13/9 22:30


 
 Serie
 Sport
   Velg kanal

PARTNERE:
CDON.com