hoteller i bergen: Søker du hotell i Bergen? Reservere hotellrom på våres hoteller i Bergen for overnatting vid konferanse, forretningsreise eller ferie.

hoteller i bergen


Søker du hotell i Bergen? Reservere hotellrom på våres hoteller i Bergen for overnatting vid konferanse, forretningsreise eller ferie.hoteller i bergen:: Søker du hotell i Bergen? Reservere hotellrom på våres hoteller i Bergen for overnatting vid konferanse, forretningsreise eller ferie.

begynner her!

Dette tilbudet gjelder hoteller i bergen fra fredag til hoteller i bergen og med søndag kveld, og inkluderer en Super Buffet-frokost, sen utsjekking og muligheten til å samle Gold Points og flybonuspoeng.

Book online now!En verden av opplevelser


Spesialpakketilbud

Vi har alle spesielle grunner til å feire: jubileer, bryllup eller ganske enkelt hverandre! Vårt program En verden av opplevelser tilbyr spennende pakkereiser over hele Europa, Midtøsten og Sør-Afrika.


Jul og Nyttår

Vi skjemmer deg bort med en flott middag og opphold på et Radisson SAS Hotel i julesesongen.


Golf

Våre pakker gir golfere på alle nivåer muligheten til å spille på noen av verdens mest naturskjønne og historiske golfbaner. AlleRadissons golfpakker inkluderer full-service boforhold og golfbaneavgifter. Mange av våre pakker tilbyr også tilleggstjenester.

Spesialpakketilbud

Våre pakker gir golfere på alle nivåer muligheten til å spille på noen av verdens mest naturskjønne og historiske golfbaner. Alle Radissons golfpakker inkluderer full-service boforhold og golfbaneavgifter. Mange av våre pakker tilbyr også tilleggstjenester.

Golf i Danmark

Golfbaner av høy kvalitet og rimelige golfbaneavgifter gjør Danmark til et populært reisemål for golfferier.

Golf i Norge

Det å spille golf i "Midnattsolens land" er en opplevelse du ikke skal gå glipp av.

Spesialpakketilbud

Golf-sesongen i Norge starter i begynnelsen av mai og slutter midt i oktober. I januar finner du nye golfpakker for sommersesongen i Norge på denne websiden!

Andre Radisson SAS-hoteller in regioner som f.eks. Tyskland, Midtøsten og mange andre tilbyr golfpakker om vinteren. Ta en titt på dem!

Golf i Sverige

hoteller i bergen Sveriges golfbaner er nøye oppbygd for å sørge for å innlemme det svenske landskapets skjønnhet og variasjon. Noen golfbaner er til og med lagt ut langs naturlige innsjøer og dype skoger.

Golf i Tyskland, Frankrike & Belgia

Er du jakt etter vel stelte golfbaner som ikke er nedrent av mengder av turister? Prøv deg på litt golf i ett av disse landene.

Golf i andre land

Legg turen innom noen nye reisemål på tvers av Sentral-Europa, Afrika, Asia og Midtøsten.


Underholdning

Pakker inkluderer minst ett døgns opphold ved ett av våre hoteller og et spennende utvalg av underholdning, inkl. kurbad, teater, shopping, kulturbegivenheter og byomvisninger!

Spesialpakketilbud

Pakker inkluderer minst ett døgns opphold ved ett av våre hoteller og et spennende utvalg av underholdning, inkl. kurbad, teater, shopping, kulturbegivenheter og byomvisninger!

Byomvisning, museer & shopping

Det er ingen bedre måte å oppdage en ny by på enn å tilbringe en helg på ett av Radisson SAS-hotellene og benytte deg av en av utfluktspakkene som følger med!

Kurbad & Velvære

Nyt en av de velutstyrte kurbadene eller skjønnhetsparkene og finn ut på egen hånd hva sann avslapning virkelig dreier seg om. Alle pakkene inkluderer overnatting på et av Radisson SAS-hotellene og behandling i et kurbad eller massasje.

Sport

Sykling, fjellturer eller skiturer, eller fotballkamp med favorittlaget... Våre sportspakker tilbyr deg et bredt utvalg