Nyheter   
Nyheter -
Nyhetsarkiv -
WoW frågan -
Forumkoll -
webmaster -
Diabloii.nu -

Spelet   
Introduktion -
Warcrafts historia -
Interface -
Karaktärer -
Föremål -
Huvudstäder -
Områden -
Atlas/Kartor -
Monster/ Critters -
Systemkrav -
FAQ -

Raser   
Generellt om raser -
Karaktärsväljare    
Dwarf ·  
Human ·  
Night Elf ·  
Gnomes ·  
Orc ·  
Tauren ·  
Undead ·  
Troll ·  

Klasser   
Generellt om klasser -
Druid ·  
Hunter ·  
Mage ·  
Paladin ·  
Priest ·  
Rogue ·  
Shaman ·  
Warlock ·  
Warrior ·  

Bilder & Filer   
Skärmbilder -
Camshots -
Scannade -
Filmer & Ljud -
Fan-art -

Forum   
Allmänt -
Diablo II -
World of Warcraft -

Övrigt   
Klansektionen -
Klanlista -
Länkar -
IRC -
Vi på warcraft.nu -
Thottbot WoW -

Blizzard   
Blizzard -
Battle.net -
Diablo -
Starcraft -
Warcraft -

Subscribe to the Blizzard Insider!

www.warcraft.nu


Antal besökare
628221


 Blizzards World of Warcraft betasiter
Fan Site Program för Europa

Fredag, Oktober 15, 2004, 08:11, Shinee

Blizzards europateam skall nu starta ett Fan Site Program för Europa. Idag finns det mängder med fansiter (över 700) världen över, på många olika språk. Om du har en fansite i europa så kan du läsa i sidan om Fan Site Program vad som krävs för att din site skall vara med.
De europeiska fansites som redan är med i den globala fansite programet är automatiskt med i den europeiska med.

en.wow-europe.com skriver så här om detta:
Fan sites are an important part of the Blizzard Community. We appreciate their hard work and are always happy to hear from new candidates for our Fan Site Program. Members of the program receive regular updates and access to exclusive news and chat sessions with Blizzard representatives.
There are fan sites all over the world, in many different languages, which are already in touch with Blizzard US, Korea and Europe through a global Fan Site Program. We are now launching a dedicated Fan Site Program for Europe, and your site can become a part of it! If you run a Fan Site and would like to apply to our program, just read our information page and find out how you can join!

All European websites which are already members of the global FSP will receive an email within the next few days, explaining in more detail about the new program. The European Community Managers are looking forward to hearing from you!
En liten visa

Torsdag, Oktober 14, 2004, 20:26, Helgonet

Jag fick en rolig låt skickad till mig, och kände mig tvungen att dela med mig av den också. Kort sagt är det en som sjunger om att hon undrar varför Blizzard har övergivit henne och inte gett henne någon nyckel, och att hon skulle kunna göra vad som helst ifall bara hon fick en. Tror den texten kan passa in på många...

Ladda ner låten här (1,9MB).

Tack Beast för låtenInfrastrukturella ändringar i US servern

Torsdag, Oktober 14, 2004, 07:05, Shinee

Idag och imorgon, 14:e och 15:e Oktober kommer Blizzard att göra stora infrastrukturella förändringar i US servern. Det innebär att servern kommer att vara nere på fredagen ca 10 timmar. Men framförallt så innebär det att man efter dessa förändringar INTE kommer att kunna skapa nya konton för den stängda betan på US servern.
Mer om det kan man läsa på www.worldofwarcraft.com.

Man kan spekulera om dessa förändringar har att göra med en förberedelse inför den riktiga releasen? Enligt många olika rykten så kommer US releasen i slutet av November, alltså om ca 6 veckor.Översättning

Onsdag, Oktober 13, 2004, 03:26, plastdunk

Jag har roat mig med att översätta den information som står på World of Warcraft.com ang raider.

Ni kan ta del av den svenska versionen här.Info från forumen

Tisdag, Oktober 12, 2004, 17:04, untamed

För de gamla rävar som vill tillbaka till den gamla goda tiden, eller för de nytillkomna experimentella nissarna så har den Blizzardanställde vid namn Ogre gått ut med information om hur man ändrar hur kameran beter sig i spelet.

EnoYls har också varit aktiv och svarar på kommentarer angående det nya durability-systemet:
Vi har tänkt oss att hitta en acceptabel reparationstid så att det inte leder att man måste tillbaka till staden mitt under dungeon-äventyr. Idealet är att man bara behöver reparera mellan varje och varannan dag.

Durability kommer balanseras till att bli så obesvärligt som möjligt, men det kommer ge oss en mängd olika instrument för att ändra ekonomin mer. Det kommer inte bli en slutgiltiga lösning, men kommer hjälpa oss uppnå våra uppsatta mål.
World of Warcraft frågan

Tisdag, Oktober 12, 2004, 07:16, Shinee

Nu är snart EU betan två veckor gammal, de flesta betamailen i de inledande faserna borde ha skickats ut nu. Vi vet att det kommer skickas ut flera omgångar av betamail, men allt kan de inte skicka ut på en gång.
Den senaste frågan låd såhär:

Har du anmält, eller skall du anmäla dig till Europa betatesten av World of Warcraft?
[1521 votes total]

Ja 86% [1309]
Nej 14% [212]
Det är inte självklart att man söker till betan, en del vill ju tro det. Det finns många olika skäl till att man inte gör det, man behöver inte hålla med om dessa skäl, men man bör respektera deras beslut.

Nu ska vi jämföra, nu vet vi hur många av er som sökte betan, nu ska vi se hur många av er som fick betan.

Har du kommit med i EU betan för World of Warcraft?Ny patch

Måndag, Oktober 11, 2004, 22:01, plastdunk

Jag sitter på jobbet, så jag får gå informationen som postas på vårt forum och beta-siten, kan inte testa själv tyvärr.

Läs originalet här. Det som står där är ändringar. Det är för mycket för att ta upp här, men äntligen skall soulstones funka för warlocks igen, tyvärr per automatik (5 sekunders delay bara)så warlockens soulstone blir värdelös i de flesta fall. Alchemy kräver Herbalism, eller tillgång till en herbalist iaf, i de övre regionerna av tradeskillen alchemy. Warlocken har fått sitt tredje Talent-träd samt att vapen och rustningar har fått durability och kan därmed gå sönder (och lagas).
En ny instans, Scholomance, har även öppnats och inriktar sig mot de som är runt lvl 60. Raidgrupper får inte full tillgång till quests som delas om någon annan grupp är delaktid och dödar (som jag tolkar det), bara en av grupperna (borde vara den grupp som dödar/lootar) som är med i raid-gruppen får quest och loot. Creds till gyZZ för tipset på vårt forum.Vinn en betaplats

Måndag, Oktober 11, 2004, 20:23, untamed

Worldofwarcraft.se har fått chansen att tävla ut tre stycken betaplatser. Allt du behöver göra är att svara på några enkla frågor och sen klämma sönder tummarna. Håll utkik efter en tävling även hos oss inom en snar framtid.Raids i WoW

Måndag, Oktober 11, 2004, 20:22, untamed

Jeffrey Kaplan är Blizzards huvudansvarige för uppdrag och s.k. "raids" i World of Warcraft. Raids, eller räder som det heter på svenska, är bossar eller hela instanser som kräver många fler än en vanlig grupp på fem spelare. De flesta kräver mellan 20-40 personer, och vissa är öppna för hela världen. För att få reda på hur raider kommer fungera i WoW så har Blizzard nu lagt upp en artikel om detta på sin officiella hemsida.

Klicka här för att läsa artikelnWorld of Warcraft Öppen beta Sign-up kommer snart!

Fredag, Oktober 8, 2004, 07:19, Shinee

www.worldofwarcraft.com annonserar nu den öppna US betan. Då vi närmar oss US releasen av World of Warcraft (enligt rykten slutet av November) så kommer Blizzard att ha en sista fas i sina betatester på US servern, en öppen beta!
We are happy to announce that we will soon be accepting applicants for the World of Warcraft® Open Beta Test for North America. The open phase of beta will give people a chance to enter Azeroth and play World of Warcraft before the game is released. More details will become available in the days ahead, so stay tuned.


Det sura i det hela är att det endast är för de boeende i Nordamerika, ej oss Europer. Men sannolikheten är stor att det kommer en öppen beta även till EU server.Lyssna på rösterna

Onsdag, Oktober 6, 2004, 21:47, Helgonet

WoW.com har lagt upp så man kan få höra hur de olika raserna låter när de pratar. Det man får höra är en skön kommentar per ras och kön och som är tagna ur spelet.

Tack Ravidge för tipset

Länk: http://www.worldofwarcraft.com/misc/sounds.shtml#b

EDIT: Den sektionen verkar borta nuLocalized Server FAQ

Onsdag, Oktober 6, 2004, 15:12, Shinee

Blizzard har nu publicerat en Localized Server FAQ. Här beskriver man mycket av sin strategi till placeringen av spelservrarna.

Idag har Blizzard dessa WoW-servrar: Korea, Europa och två i USA. Hur det skall bli för dem i Australien och Mellanöstern är inte ännu annonserat. Det många undrat om är hur man kan "tvinga" spelare att spela på sina regionala servrar, svar på det får vi här:
If I live in Europe or Asia and have preordered a US version of the game from an online retailer, will I be able to play the game when I receive it?

Players who do not use a method of payment accepted in North America and who do not have a North American billing address will not be able to play on US servers. Therefore, we highly recommend that players in other regions instead preorder the game for their local region and purchase their World of Warcraft subscription when the game launches locally to them. Doing so will ensure that they have the best possible World of Warcraft gameplay and support experience available.
World of Warcraft Zboard

Onsdag, Oktober 6, 2004, 08:49, Shinee

Blizzard Entertainment och Ideazon har tillsammans tagit fram ett tangentbord för just World of Warcraft. Denna begränsade utgåva av tangentbordet ger spelaren möjlighet att till fullo utnyttja funktionerna på ett vis som en traditionellt tangentbord inte kan ge.
För mer information, läs World of Warcraft® Zboard.

Webhallen & World of Warcraft

Onsdag, Oktober 6, 2004, 07:03, Shinee

Idag har Webhallen ett vilseledande sätt för att försöka få dig att förhandsboka spelet World of Warcraft från just Dem. Man kan tolka det som så att Webhallen kommer att kunna ge dig en plats i den stängda EU betan om du förhandsbokar spelet hos dem redan idag.

Jag har varit i kontakt med Vivendi Universal Games, och de svarar så här angåeende Webhallens försäljningserbjudande:
Det finns inga erbjudanden eller möjligheter att köpa en plats i det stängda beta-test som pågår av World Of Warcraft. Varken Vivendi Universal Games eller Blizzard Entertainment har gjort några försäljningsavtal om den pågående World Of Warcraft-betan, vare sig i Europa, Korea eller USA.
Uppdaterat
Nu har Webhallen ändrat sin text till "Förbokningserbjudande", de nämner inget om en beta längre. Vad detta "Förbokningserbjudande" är skriver de inget om. Det är i alla fall inte en plats till den "Stängda betan".... ;)Två små rapporter

Tisdag, Oktober 5, 2004, 08:05, plastdunk

Journaler brukar ju efterfrågas, problemet med ordet är att det på engelska betyder dagbok typ. Finns säkert fler betydelser, men det har fått förändrad betydelse i onlinevärlden, men jag är konservativ och kallar det rapporter.

Billy, från TSA (The Swedish Alliance) är med i europabetan. Trots namnet på klanen (guilden)så spelar han horde. Givetvis lyckadas jag trassla mig in i den klanen, så nu spelar vi tillsammans. Därför slog jag ihop våra första intryck. Ni kan läsa våra insikter och åsikter här.Våg två

Måndag, Oktober 4, 2004, 17:43, Helgonet

Den efterlängtade andra vågen av mail ser ut att ha anlänt. Hur många det är den hår gången är hittills okänt, men jag ser fram emot att fler kommer in på servrarna så det blir lite mer drag.
Glöm inte att kolla så att mailet inte har råkat sorterats bort som skräppost (om du nu filtrerar sånt eller har t.ex hotmail).

Det står i deras frågor och svar att det är idag den största vågen av nycklar kommer.

Se även här och här att folk verkar ha fått nycklar.


   WoW frågan
Har du kommit med i EU betan för World of Warcraft?

Ja
Nej

Resultat

   WoW Klaner
Klanlista: Alliance
Klanlista: Horde
Registrera klan
Uppdatera klan


© Copyright Warcraft.nu 1998-2002 All rights reserved. All HTML, text, script och text-design på denna site är vår eller respektive ägares och får inte kopieras utan vårt medgivande. Alla World of Warcraft bilder har Blizzard upphovsrätten till, men alla andra bilder tillhör www.warcraft.nu och får inte kopieras. Enligt internationell copyright-lag är allt publicerat på webben upphovsrättsskyddat även utan en text som denna här ovan.

World of Warcraft™ and Blizzard Entertainment® are all trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment in the United States and/or other countries. These terms and all related materials, logos, and images are copyright © Blizzard Entertainment. This site is in no way associated with or endorsed by Blizzard Entertainment®.