Rondje Ringweg
- Routebeschrijving
- Dingen aan de Ring
 
Inschrijfformulier "De Ring"
Schrijf je nu in voor een rondje ringweg als je durft:
Inschrijfformulier voor "De Ring" Individueel
 

Durf je niet alleen? Als je geen vrienden hebt, JIJ dus, gebruik dan: Inschrijfformulier voor "De Ring" Groepsvervoer (max. 100 personen, voorlopig alleen nog maar linksom)

 

Wagenprak

Ons wagenpark bestaat louter uit geselecteerde voitures die bij
voorbaat in aanmerking komen om hem te doen.

Lees en huiver.......

Acadiane

Dit is de Acadiane. De enige auto die alleen tegen de wind in rijdt. Deze bak is een rijdende orgie van schimmel, roest, lekkende olie en giftige dampen.
Hoewel de auto eigenlijk een Jaguar XJ6 is, herken je dit nergens meer in terug. Na een grondige afknapbeurt kwam hij in de staat zoals hij nu is.
Opvallende details: Remmen doe je met de claxon en schakelen met de gordel. Starten kan hij binnenkort ook weer als de motor er weer in zit.

 

Agilake (helaas uit de collexie wegens einde leasecontract)

Hoi, ik ben het Agilake. Mijn pappie was een Opel Monza en mijn mammie een Opel Manta. Ik heb nog een zusje en die heet Vectra, maar dat is een stomme trut. Ze zit altijd te zeiken dat ik zo kut schakel en zo. Maar ik heb wel mooi als eerste De Ring gedaan. Lekker puh!
Verder ga ik graag bloempjes plukken in de Berekuil en toeteren bij het Diaconessenhuis.
Daaag! Groetjes van Agilake

 

Unreal Uno

De Unreal Uno is een onverschrokken monster, ongekend in zijn soort. Wanneer zijn moter gromt en ronkt komen de 58 paardenkrachten los...

De Uno zoals deze rondraast in Unreal Tournament is een één op één kopie van de echte Unreal Uno.

Binnenkort te downloaden: het Unreal Uno skin pack, Ringweg Eindhoven Mission Pack, en sounds....

Evil Corsa

De Evil Corsa is slecht, erg slecht. Er is ook niet echt veel bekend over zijn verleden. Door de eeuwen heen zijn wel enkele meldingen gemaakt van zijn daden waarvan de eerste terug te vinden zijn in de annalen van 1232 AD:

" ……en het was aldaar dat Ick den Schlechten Corsaa al ras door het Zwin zagh steigheren ende reijden. Duivelsch Vuur vulde den Heemel ende Toortschen met Vaaghevuur zaaiden Doodt ende Verderf….."

Het was in dat zelfde jaar dat Hertog Hendrik I van Brabant stadsrechten verleende aan "Endehoven" en snode plannen smeedde die later bekend zouden worden als "Den Ringh". Men slaagde er in de Evil Corsa te temmen en hij zou volgens de overlevering eeuwenlang in de stadsmuren van Eindhoven zijn gemetseld tot op een dag de Evil Corsa verdwenen was. Velen beweerden dat ze hem 's nachts weer zijn duivels werk zagen doen. Een ieder die de ring durfde te betreden werd overreden.....

 

De Evil Corsa is al jaren in het bezit van De Dokter. Maar sommigen beweren dat het andersom is. De Dokter is niet meer dezelfde als vroeger. Met zijn doodse blik en zijn satanische grijns rijdt hij zijn rondjes over De Ring. De Dokter koos helaas voor de donkere kant van De Ring.

De Evil Corsa is slecht, erg slecht…….

 

 

 

 

 
               
© 2003, Ringweg Eindhoven: http://www.ringwegeindhoven.nl