Wat is Ringweg Eindhoven?
- Ringweg of rondweg?
- Toespraak Seksie Leksie
- Historische Ringweg foto's
- E-Plus
- Ringvisualisaties
 
Ringweg Eindhoven, wat is het?
   

Op verzoek van de Gemeente Eindhoven heeft de Taskforce "Ringweg Eindhoven" een studie uitgevoerd om de huidige maatschappelijke en commerciële status van de Ringweg te monitoren en te determineren.

Deze studie is uiteindelijk een indexering van feiten en knelpunten geworden, waarbij al snel een duidelijk standpunt van de Taskforce naar voren werd geschoven:

Het concept

 

Midden jaren '80 is de Groene Golf opgeheven en sindsdien heeft de Ringweg diverse keren op het randje van de afgrond gebalanceerd en het gevolg was een klinisch dood bestaan. Slechts enkele schamele pogingen om de maatschappelijke status te verbeteren volgden, maar het waren niet meer dan pleisters op de wonden. Het leed was geschied, de Ringweg raakte in verval en leek zijn betekenis voorbij te streven in een neerwaartse spiraal van verpaupering en verloedering.

Het was juist op dit tijdstip dat de Taskforce zijn onderzoek startte. De Gemeente Eindhoven trok snel zijn conclusies en wilde van het hele project af. Vanwege een dreigende contractbreuk zag de Taskforce zich genoodzaakt juridische stappen te ondernemen. Dit resulteerde uiteindelijk in een symbolische overdracht van "verantwoordelijkheidsschap over de Ringweg" naar de Taskforce, daar zij nog steeds toekomst zag in de Ringweg.

Ziehier het resultaat: www.ringwegeindhoven.nl. Een baanbrekende organisatie die van "niets" "iets" weet te maken en al reeds is voor gedragen voor Company of the Year.

De Taskforce is organisch over gegaan in een select groepje van idealisten; de Founder Members van www.ringwegeindhoven.nl . Zij waren de eersten die de Ringweg helemaal deden, geheel in de geest van Hertog Hendrik I van Brabant. Nog steeds is deze eerste bijzondere ervaring een soort van voorbeeld voor anderen en een waar vlaggenschip voor de generatie Eindovûh Rockcity.


www.ringwegeindhoven.nl is een organisatie geworden die een toonbeeld is van Infotainment en Structured Spare Time Wasting. Een hele reeks investeerders staat te popelen om een zinvolle bijdrage te leveren aan dit stukje puur Eindhovense cultuur.

 

Mission Statement

Onze ideeën zijn wellicht ambitieus maar openen de weg naar grotere zaken zoals Personal Reinforcement Management en Outsourcing Data Sequencing. Onze E-ring@eindhoven Business is potential stuff en zal zeker baanbrekend blijken bij Prelingual Disclosure Development. Voeg daarbij onze duidelijke visie op het hele ringgebeuren (Total Carcount, Logistic Transfer Capability, Perpetual E-rated Flux Consumption) en dan kun je wel zeggen dat we veel hooi op onze vork nemen, maar dan wel met goede investeerders die snappen waar het om gaat. De Ringweg snijdt hout aan twee kanten en wij pakken het met beide handen aan.

Vision Statement

Onze visie op het hele ringgebeuren is duidelijk en biedt geen ruimte voor bullshit-bingo en ander soort blurred basement management. Om onze targets te bereiken hebben wij een duidelijke mission statement gedefinieerd waarbij we werken volgens het Triple W-system©. Dit is een bedrijfsmatig model dat speciaal voor www.ringwegeindhoven.nl is ontwikkeld. WWW is Todays Keyword en wij hebben dit in al zijn aspecten optimaal benut en een nieuwe betekenis gegeven. Het World Wide Web biedt voor ons al lang geen geheimen meer en wij voegen daar een extra dimensie aan toe.

W1: Work Request on Any Demand. Dit betekent maar een ding: U vraagt, wij draaien. De markt is een constante stroom van vraag en aanbod en het Triple W-system© kan door middel Pro-linear Double Restrictive Regression voor elke markt een Positive Expanding Cashflow genereren.

W2: Widening Business Expansion. Van tevoren duidelijk gedefinieerde targets bieden garanties voor een groeiende structuur op elk niveau. Levelling-based compromising is in onze visie geen way of thinking. Er is maar een ruit en dat is vooruit.

W3: Wash Cash. Elke vorm van liquide middelen kan bij ons getransformeerd worden naar een Invisible Cash Deposit waarbij een gunstige Currency Related Root wordt gehanteerd.

Onze visie is door alle Founder Members geëvalueerd en approved. Dit wil zeggen dat wij als www.ringwegeindhoven.nl in slecht enkele weken tijd een imperium hebben opgebouwd met een gegarandeerd eigen vermogen van € 25.000.000.

               
© 2003, Ringweg Eindhoven: http://www.ringwegeindhoven.nl