Dollar's Wild Rocy
VIR MVA ch., KTK I, YLA 2, KRJ 2

© Friesians 4 All
Nimi: Dollar' s Wild Rocy
Rotu: Friisiläinen
Synt.: 15.4.2002 [*]
Väri: musta
Säkä: 165cm
Sukup.: ori
Koulutus: GP, Re 80cm, vaativa valjakko
Kotitalli: Siitostalli Lothlórien
Kasv.: Dollar' s Farm

Kantakirjattu VRL:n kantakirjaan I palkinnolle, 89p.
Yleislaatuarvostelussa II palkinto, 113p./LV
KRJ:n laatuarvostelussa II palkinto, 83p.

FRo-28

Kilpailukalenteri


© Friesians 4 All

Dollar' s Wild Rocy on tyylikäs 165cm korkea friisiläisori. Rocyn kilpailu ura aloitettiin sen ollessa n. 2 vuotias jolloin käytiin vain näyttelyissä osallistumassa. Nopeasti ori menestyikin ja se kantakirjattiin I palkinnolle. Hieno rakenne on selvästikkin periytynyt isukilta joka on myös pärjännyt hyvin näyttelyissä. Lopulta Rocy jätti näyttelyiden kehät taakseen ja aloitti uransa koulu -ja valjakkohevosena.

Luonne Rocyllä on päättäväinen ja määrätietoinen. Ei säiky juuri mitään, mutta kisakentillä pelleilee hermoheikkoa. Traileriin meneminen tuo yleenäs mukanaan ongelmia. Rocyllä on paha taipumus kävellä traileriin vinosti. Kuitenkin myös siitä selvitään useamman ihmisen voimalla, tukemalla orin astelua. Trailerissa on hyvä olla aina jotain ajanvietettä tai muuten Rocy purkaa tylsyyttään trailerin tuhoamiseen. Hoitaessa käytöstavat ovat kuin hienolla herralla. Rocy seisoo kiltisti paikallaan sitä puunatessa ja nauttii suunnattomasti kun sään päältä rapsutetaan.

Laumassa Rocy on korkeassa asemassa ja pitää selvästi kuria järjestyksessä. Puuttuu muiden kahakoihin ja ajaa riitapukarit irti toisistaan. Uudet tulokkaat ottaa itse ensimmäisenä vastaan ja tarkistaa minkälainen kaveri laumaan on pyrkimässä.

Ratsastaessa Rocy on mukava ja taipuisa. Ravi ja laukka ovat mukavat istua ja näin tasaista hevosta saa hakea. Kouluratsastukseen Rocy jaksaa keskittyä oikein tosissaan, mutta esteillä ja maastossa kuumenee. Iloiset pukkisarjat eivät ole tällä orilla harvinaisia ja ratsastajan tippuessa vauhti vain kiihyy kunnes joku makupaloilla houkutellen saa orin kiinni.

  Dollar' s Wild Rocy
 Rock' n Town  Rock'n Roll
 Love Song
 CM' Villirst
 Vilden Class
 Donald' s First GirlTamma
Varsa
Varsan menestys/muuta
Lagoon' s Safire
Dollarin Softy
Eleonora
Cerid's Vandyke
Lauranne
Field's Rocy
Sprietland' s Moonbeam
Dollar' s Wild Moondance
Sprietland' s Moonbeam
Lórienin Sammath Naur
Sprietland' s Moonbeam
Lórienin Carn Dûm


© Jenny V.
[*] Ikääntyy ensimmäisen kuukauden aikana 3 vuotta, sitten 4kk ->1 vuosi virtuaalihevonen, virtualhorse, a SIM-game horse 1