Søk på nettet
Skriv inn ditt søkeord:
 
(Eks.: Reiser til London)
Eller velg en av følgende kategorier: - Bolig - Bil - Motor - Jobb - Mobil - Reiser - Spill - Shopping
Hva vises og når?


 

Lørdag
2004-12-11


North Shore
North Shore er Hawaiis beste surfested, og Jason Matthew er hotellsjef på luksushotellet Grand Waimea, som han driver sammen med sin ekskjæreste Nicole. Nicole dumpet i sin tid Jason uten noen særlig forklaring. Han er fortsatt såret, men også veldig betatt av henne, så grensene mellom arbeid og privatliv blir noen ganger relativt flytende. Personalet på hotellet er ellers en broket, men ytterst fargerik gjeng, som jobber hardt hele dagen og ofte fester hele natten. I Hawaiis naturskjønne omgivelser ligger sterke følelser like under overflaten, og de ansatte må balansere hårfint når de blir oppfordret til å flørte med gjestene, men uten å krysse den magiske grensen. Det er ikke fritt for at det kan oppstå sjalusi og misunnelse når man omgås mennesker som bruker like mye penger på en uke som de ansatte tjener på ett år.Denne ukens episode(r):

6/12 00:30
Tessa blir ansatt på hotellet som stuepike etter at kjæresten forlater henne. Men Tessa har høyere ambisjoner enn å rydde rom. Samtidig strever Vincent med å imponere én av sine gjester.

12/12 19:05
Nicole får besøk av sine rike venner fra Manhattan, og det blir arrangert en stor overraskelsesfest for henne på bursdagen hennes.

Original tittel: North Shore
Kategori: Serie
Genre: Drama
Land: USA
Fra: 2004
I rollene: Brooke Burns (Nicole Booth), Nikki DeLoach (MJ Bevans), Jay Kenneth Johnson - Chris Remsen), Kristoffer Polaha (Jason Matthews), James Remar (Vincent Boyd), Corey Sevier (Gabriel Miller) m. fl.
TV3: 12/12 19:05, 13/12 00:30, 19/12 19:05, 20/12 01:00


 
 Miniserie
 Serie
 Sport
   Velg kanal

Vil du være med i Shopaholic? Søk nå!
Vil du være med i The Block? Søk nå!
Vil du være med i Supermodellen? Søk nå!
Vil du være med på Ekstrem oppussing? Søk nå!
Du kan bli med på neste sesong av "Konebytte".
Søk nå!
Meld på deg selv eller andre!