irtoSERT, 3xKuMa, 4xJS, LKV2, LKV4, LKV5

FWB-ori
Syntynyt 6.5.2004, 7v
Tummanpunarautias, 160cm
Re 130cm, ko GP
Kasv. & Om. Kinship Warmbloods

35 sijoitusta esteillä (7 voittoa)
35 sijoitusta koulussa (9 voittoa)
14 sijoitusta kentässä (2 voittoa)
11p ERJ
22p KRJ
3p KERJ

Juan on luonteeltaan nimensä mukaisesti hurmuri. Vaikka siltä paljon orimaisia piirteitä löytyykin, se on hyvä käsitellä ja pitkäpinnainen. Ei siis hypi seinille vaikkei jokaista tahtoaan saisikaan läpi ;)
Hoitaessa Juan seisoo rauhallisesti paikallaan, tarkkailee kyllä ympäristöään, muttei järjestä kohtauksia. Toista oria ei kannata Juanin ohi viedä jos se on käytävällä, silloin se ainakin alkaa kaula kaarella huudella ja uhkailla. Rauhoittuminen kestää aikansa, mutta ihmisille se ei silti yritä isotella - se tietää paikkansa arvojärjestyksessä ihmisten suhteen.
Ratsastettaessa Juan tottelee hyvin ja jaksaa paneutua ainakin koulukiemuroihin. Esteillä se saattaa kuumeta hyvinkin helposti, ja taas menee oma aikansa ennenkuin se rauhoittuu.
Lyhyesti sanottuna, Juan on kaikinpuolin mukava hevonen, jonka kanssa ei aika tule silti pitkäksi. Kyllä siitä löytyy tulta ja tappuraa, kun sille päälle sattuu :)

Ch Donauküstler
KTK-II, hann.
Ch E Hazzi
KTK-III
Tannenhof
F Dazaarna
E Sarino
KTK-III
Carismo
F Sarnia
Alphanea Nin VIR MVA Ch Domiro
KTK-I, hann.
Akira
Holleman's Adelle
Adamant Nin Mortreau (hann.)
Ray's Daughter
Isä Donaukünstler on nuori, mukavasti aloittanut koulupuolen taitaja amerikkalaisita tuontivanhemmista. Isänisä E Hazzi on KRJ-II palkinnolla palkittu, emä E Sarino taas VRL:n hevoskantakirjassa III palkinnolla.
Emä Alphanea Nin on ensimmäisiä fwb-kasvattejani ikinä, hienosta I palkinnon isästä ja emästä, joka on jättänyt kolme kantakirjattua varsaa (mm. Artofselfdestruction KTK-I).
Suku on erittäin vahvasti linjattu hannovereihin ja odotetaan innolla, minkälaiset lahjat Juan on vanhemmiltaan saanut. Toivottavasti sitten tulevaisuudessa sille löytyisi pari puhdasveristä hannover-morsianta ;)
Kilpailutuloksia:

Jälkeläiset
Ei jälkeläisiä.

Näyttelytuloksia:
7/04 Farr Arabians NJ-näyttelyt: LKV4, KuMa, JS (sija 4/11), tuom. Martina
8/04 Yksityistalli LM NJ-näyttelyt: LKV2, irtoSERT, JS (sija 2/12), tuom. Anni. Tuomarin kommentti: "Tasainen, ihan mukavatasoinen luokka".
9/04 VTWY NJ-näyttelyt: LKV3, irtoSERT, JS (sija 3/15), tuom. Anni - ehdolla!
11/04 Sinitaivaan Kisatalli NJ-näyttelyt: KuMa, JS (sija 9/15), tuom. Eva
12/04 KK Element NJ-näyttelyt: LKV5, KuMa, JS (sija 5/15), tuom. Mira
12/04 Wirtual W NJ-näyttelyt: KuMa, JS (sija 14/15), tuom. Anni

Photo © German Horse Connection

1