nimi    KWB Alcheme [ emma ]
   syntymäaika    25.5.2003, suomi
   rotu    suomalainen puoliveri [ FWB ]
   rekisteri nro    -
   sukupuoli    tamma
   säkäkorkeus    168 cm
   väritys    ruunikko
   koulutus    ko he A, re 140 cm
   kasvattaja    Kinship Warmbloods
   omistaja    Eva, Wirtual W

 

Emma on luonteeltaan kovin monitasoinen tamma, ja jos haluaa päästä perille tamman todellisesta luonteesta, pitää kurkistaa hieman pintaa syvemmälle. Päällepäin Emma antaa itsestään riehakkaan ja riehuvan kuvan, käsiteltäessä on usein villi ja joskus jopa vaikeasti pideltävä. Todellisuudessa Emma kuitenkin kokeneemmissa käsissä on hyvin mukava käsitellä, on aina yhteistyöhaluinen ja oppii myös nopeasti uutta. Sukutaulu on erittäin vakuuttava - isänä on Artofselfdestruction ja emänä Alchemy Nin. Puoliveljenä on mm. upean kaunis KWB Smash Me.

Perusluonteeltaan Emma on rohkea tamma, joka ei vähästä hätkähdä ja pysyy rauhallisena vaarallisessakin tilanteessa, kunhan vain ensin tajuaa sen vaaran.. Tamman pään sisällä liikkuvista ajatuksista ei aina ota selvää, sillä vaikka Emma onkin melko pirteä yleensä, mahtuu joukkoon myös päiviä, jolloin Emmaa laiskottaa sen verran, että sitä ei meinaa saada liikkeelle ei niin sitten millään. Tällaisina päivinä on omiaan juosta tarhassa karkuun ihmistä, joka sitä on tullut hakemaan. Siihen asti, että naru napsautetaan kiinni, viilettää Emma ympäri tarhaa kuin elosalama ja hyväkuntoisemmankin hakijan kunto loppuu kesken, ennen kuin Emma lopettaa hurjan rallinsa. Kun naru sitten on vihdoin kiinni riimussa, tamma muuttuu taas rauhallisen tyyneksi .

Emma on ns. palautushevonen eikä häntä oo missään vaiheessa koulutettu ihan täysin loppuun saakka. Kapasiteettia kyllä löytyy - sen totesin jo ensimmäisen kerran kun kävin koeratsastaa. Emma kuumenee esteillä erittäin paljon, ja on hyvin vaikea käsissä pideltävä eteenkin puolipidätteet ja kouluratsastus on selkeästi jäänyt vähemmälle. Tamma hyppää todella hyvin, tosin ilman luottamusta ratsastajaan saatikka että sillä olisi minkäänlaista tekniikkaa. Ottaa kuitenkin opikseen esimerkiksi pudottaessaan puomin ja yrittää korjata seuraavalla yrityskerralla. Ties mitä tästä tammasta voi vielä kehittyy.


  
  Klikkaa oikeaa kuvaa niin näet sen isompana!