FACT FILE
o. WW Royal Champ
Royal Challenge x Lordly Grey
s. 4. kesäkuuta 2002
k. 22. toukokuuta 2004
ruunikko sks 169cm

re 160cm / ko he A
kasvattaja: Whitewood

Saavutukset:
- Kantakirjattu III-palkinnolla, 69p
- Useita voittoja ja sijoituksia esteillä 140-160cm -luokista

Samppa oli temperamenttinen, mutta toisinaan myös erittäin hellyydenkipeä herrasmies. Hän oli toisinaan kovinkin itsepäinen ja tämä hevonen, jos joku tunsi oman arvonsa. Sampan kanssa sai tehdä kaiken oppikirjojen vastaisesti - sillä tavallinen hevonen hän ei ollut - kaukana siitä.

Tarhaan Sampan saattoi laskea muiden orien joukkoon ilman, että syntyi kahakoita, mutta riimussa kuljettaessa vastaantulevat orit saivat kyllä köniinsä, jos ihmiset eivät olleet varuillaan. Sama tahti oli kisapaikoillakin, Samppa machoili jopa ruunille ja ilmoitti kuuluvasti tulostaan areenalle. Ori rakasti esiintymistä kilpailuissa ja teki siellä aina parhaansa, pienten ilopukkien kera.

Samppa rakasti esteiden hyppimistä vanhanakin pappana ja harmikseen hän joutui lopettamaan rakastamansa lajin eläkeikään tultuaan, kun jalat olivat mitä olivat. Hän ehti kuitenkin nauttia esteiden ylittämisestä vielä 16-vuotiaanakin, jonka jälkeen alkoivat eläkepäivät ja kunnollinen jalostusorin elämä.

Samppa ehti jättää vain muutamia jälkeläisiä ennen kuolemaansa, mutta ne ovat olleet kaikki upeita ja kestäviä suoritushevosia isänsä mukaan.
JÄLKELÄISET
o. CARTER RG (e. Red Diamond)
t. FASCHINANCHÈ (e. Kultaharjan Ginny Girl)
o. CORCEGO VON FURTHENBACH (e. Angel's Supersonicality)
o. XEM VON FURTHENBACH (e. Angel's Supersonicality)
o. CHAOS VON FURTHENBACH (e. Kultaharjan Ginny Girl)Photo ©Woodswitch Farm