Απόψε παρακολουθείστε τον τελικό του Survivor II ! Ο Μανώλης, ο Κωνσταντίνος, η Αννα και ο Γιώργος ανεβαίνουν στη δοκό της ισορροπίας και αγωνίζονται στη δοκιμασία Out of the limp! Ποιοι από τέσσερις θα φτάσουν στον τελικό; Ποιος θα κερδίσει το έπαθλο 200.000 ευρώ;
Επεισόδιο 42ο
Συγχαρητήρια! Ο νικητής του Survivor II, στον οποίο ο Γρηγόρης παρέδωσε μία επιταγή των 200.000 ευρώ, είναι ο Κωνσταντίνος, ο οποίος απέσπασε και τις τρεις ψήφους, του Μανώλη, της Πάολας και του Γιώργου. Η αντίπαλος του στον τελικό ήταν η Αννα... Σε καλή μεριά, Κωνσταντίνε!
"Mια χαρά είμαστε!"
Ο Νίκος Λαμπρινάκης και ο Ηλίας Βαλάσης μπήκαν στο παιχνίδι για να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να συγκρίνουν τη δική τους εμπειρία με εκείνη των παικτών του Survivor II? Οι διαφωνίες όμως ανάμεσά τους είναι τόσο έντονες και οι τόνοι ανεβαίνουν τόσο πολύ που σε κάποια στιγμή όλοι οι σημερινοί παίκτες αναφώνησαν "μια χαρά είμαστε!"
Πάολα, κολάζεις και άγιο!
Στο μίνι ρεπορτάζ με θέμα "Με ποιον παίκτη του Survivor II θα θέλατε να ναυαγήσετε;" , οι απαντήσεις ήταν πολλές και ποικίλες. Η Μελίνα, ο Κώστας, ο Μανώλης είχαν τους φανατικούς θαυμαστές τους, αλλά η Πάολα κέρδισε τις εντυπώσεις! Ένας Άγιος Βασίλης, στη μέση κάποιου δρόμου της Αθήνας, δήλωσε ότι θα ήθελε να ναυαγήσει με την Πάολα γιατί, όπως είπε "κολάζει και άγιο!"

Πληροφορούμε τους επισκέπτες του site ότι το Forum θα παραμείνει κλειστό. To Mega πιστεύει στην ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και στη δυναμική της αμφίδρομης επικοινωνίας με τους τηλεθεατές. Ταυτόχρονα όμως θεωρεί ότι η προστασία των προσωπικών δεδομένων και της ιδιωτικής ζωής των παικτών του Survivor II είναι εξίσου σημαντική. Δυστυχώς, την αρχή μας αυτή δεν ασπάστηκε ένας μικρός αριθμός από τους συμμετέχοντες στο Forum. Για τον λόγο αυτό προχωρήσαμε στην αναγκαστική διακοπή της λειτουργίας του.

Ποιος θα είναι ο νικητής της μονομαχίας;

o Νίκος
ο Μανώλης
Powered by Pegasus Interactive