Virtual (SIM game) horse | Virtuaalihevonen

Dali
Sp. Tamma
Rotu. Englantilainen täysiverinen
Väri. Tummanruunikko
Sk. 160cm
Synt. 20.8.2004
(VHKR)


i. Reaction's Hamlet xx
e. KTK III Indian Runner xx

Om. Agave Sport Horses

Saavutukset.

11/-04 Pelennor Royal voitto.Don't Copy! Älä kopioi!
Picture (c) Canterbury Farm


Luonne.
Dali on perinyt luonteenpiirteitänsä kummaltakin vanhemmiltaan tasapuolisesti. Kotosalla siitä löytyy isänsä letkeyttä ottaa asioita rennosti, mutta radalla ja ärsyyntyessään Indian Runnerin tulinen henki nostaa päätänsä tamman sielussa.

Dali on hyvin mutkaton hoidettava. Kun sen kanssa käyttäytyy ns. asiallisesti ja harjaa sen pontevin vedoin enempiä haaveilematta tyttö seisoo nätisti aloillaan koko toimituksen ajan. Kiukkuinen hoitaja saa vastaan kiukkuisen hevosen, sillä tämä yksilö ei siedä sitä, että joku purkaa siihen huonon tuulensa, jos tamma ei sitä itse ole aiheuttanut. Liika lepertelystä Dali ei myöskään pahemmin perusta. Ihmiset jotka yrittävät pitää sitä pikku lemmikkinään läytävät itsensä nopeasti kavion ja seinän välistä (eikä siellä ole mukavaa). Määrätietoisena ja periksiantamattomana yksilönä Dali vaatii veroisensa ihmisen, ennen kuin kunnioituksesta voidaan puhua.

Yleisesti tammalla ei ole mitään ongelmia eri jockeyden kanssa. Se kuuntelee apuja ja totteleenkin niitä varsin mallikkaasti, jos ihminen ei pyydä siltä mahdottomia. Lähtökarsinaan Dali astelee varmasti ja heti ovien avauduttua ampaisee matkaan enempiä miettimättä. Isänsä tavoin neiti ei tarvitse huippu aloitusta voittaakseen kisaa ja siltä kyllä löytyy kilpailuviettiä aina viime metreille saakka, vaikka tietäisikin toisten jo ylittäneen maaliviivan.


Jälkeläiset

Näyttelyt (NJ)

10.10.'04 NRW Stud, 2/3 KUMA, JS

 

Laukat

  Startit 1. 2. 3. 4. Vs:
2v 6 1 1 - - 5 500
3v 1 1 - - - 4 500
4v 2 - 1 1 - 4 600
5v - - - - - -
6v - - - - - -
7v - - - - - -
Yht: 9 2 2 1 - 14 600